top of page

10 tips for å komme igang etter ferien!

Synes du det kan være tungt og et ork og komme igang etter ferien?Her har du 10 tips som kan støtte deg, slik at det kan bli litt lettere:


  1. Sett på diffuseren med oppløftende eteriske oljer. Velg ut de du liker. Jeg anbefaler å teste ut Wild Orange og Supermint!

  2. Vær ikke så streng med deg selv. Det er okey at det er litt tungt. Ta en dråpe peppermint på fingeren, for så å putte fingeren oppi ganen hvor du holder den litt. Lukt så inn. Dette kan bidra til å øke oksygenopptaket og gi energi.

  3. Bruke Motivate oljeblanding på håndleddene! Den fungerer som et spark bak!

  4. Bland 4 dråper Serenity, 2 dråper MetaPWR og 2 dråper Cedarwood i 1,5 dl epsomsalt. Tapp deilig lunket vann i en vaskebøtte med vann. Ha saltblandingen oppi vannet, putt beina oppi og kos deg med noe godt å drikke mens du nyter en avslappende halvtime!

  5. Bruk Balance oljeblanding under føttene morgen og kveld! Lar du den stå på nattbordet og bruker den som det første og siste du gjør i løpet av dagen, skjer det underligste.

  6. Start dagen med et glass med MetaPWR Advantage! Denne energiboosten er herlig!

  7. Bruk doTERRA Sjampo og Balsam når du vasker håret! Du føler deg fresh etterpå!

  8. Test ut Turmeric Duo kapsler... Gurkemeie kan være med å bidra til at du har mindre vondter her og der...

  9. Hør på Oljeeventyret på Spotify, eller sjekk ut Youtubekanalen. Her får du inspirerende historier, som kan være med å bidra til at du også kan få det bedre

  10. Alt blir så mye lettere etter en god natt søvn! Så prioriter å få kroppen til å slappe av og SOV om natten! Det er litt individuelt hva som kan snu det for deg, men en dråpe Vetiver under hver stortå, så får du i allefall litt dypere søvn og det er en god start.Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page