top of page

Together- pakken

Vi har fått mange spørsmål rundt denne pakken, og de som allerede har skaffet seg denne pakken, er bare så fornøyde. Vi ønsker derfor å gi en litt mer introduksjon til hva du får her.
doTERRA together Kit er utformet for å føre folk sammen gjennom naturens kraft. Med jordas utsøkte gave – eteriske oljer – kan du forme omgivelsene på en positiv måte. Settet, som inneholder klassiske doTERRA-oljer for enhver anledning, dōTERRA Laluz™ Diffuser og en praktisk treeske til oppbevaring av oljer, har alt du trenger for å skape et tilfluktssted der du kan søke avkobling med eteriske oljer. Skap og del atmosfæren du ønsker, ved hjelp av doTERRA together Kit.


Settet, som kommer i en vakker gjenbrukbar eske, inneholder også kort med forslag til blandinger. Kortene er utformet for å inspirere deg og de rundt deg til å prøve spennende oljekombinasjoner.


Lavender, en av de mest kjente oljene, er ideell å ha for hånden når du trenger et rolig øyeblikk for deg selv.
Peppermint er energigivende og vitaliserende og gir deg et løft når som helst på dagen.
Oljens gunstige egenskaper og oppkvikkende duft fremmer et positivt humør.

On Guard er en av doTERRAs mest populære oljer og oppfyller behovene dine.
Denne oljen virker lindrende og avslappende og er ideell sammen med Lavender.
Nyt den urteaktige aromaen som kan friske opp ethvert rom – du kommer langt med lite.
Forfriskende og innbydende!

Green Mandarin er oppløftende og velduftende og kan brukes hele dagen.
Vil du ha følelsen av å være på ferie? Prøv et par dråper med Citrus Bliss!
Når du har behov for å roe ned, er Adaptiv løsningen.
En herlig måte å starte dagen på. Finn et øyeblikk der du kan samle deg og være til stede.
Eske i tre med inngravert doTERRA-logo

Oppbevar og hold orden på de eteriske oljene i denne treesken. Perfekt å bruke profesjonelt og ellers når du er sammen med andre.En eksklusiv diffuser

Hva gjør dette settet så unikt?

De eteriske oljene i doTERRA together Kit ble nøye utvalgt med ett mål for øye – å påvirke omgivelsene dine på en positiv måte. Du finner oljer med en lang rekke egenskaper og fordeler.

Uansett hvor du er – enten du samarbeider med teamet på kontoret eller ønsker å skape en innbydende og koselig stemning hjemme – har dette settet noe for deg.


Bedre omgivelser

Eteriske oljer er allsidige. De setter deg i stand til å forvandle og puste nytt liv inn i alle slags omgivelser ved hjelp av naturens kraft.

Bedre for deg

Naturen kan lindre, gi deg energi eller virke jordende. Ta naturen inn med eteriske oljer og blandinger som kan støtte deg hele dagen, hver dag.

Bedre for oss

Vil du gi menneskene rundt deg bedre opplevelser? Enten du er hjemme med partneren, på treningssenteret eller du gjør velværeøvelser, kan eteriske oljer få hvert øyeblikk til å føles litt ekstra spesielt. Form omgivelsene på en positiv måte med doTERRA together Kit.

Et bedre team

Har du noen gang tenkt på å bruke eteriske oljer på arbeidsplassen og skape et miljø som hjelper deg med å generere positivitet blant teamet? Disse spesielt utvalgte eteriske oljene og blandingene kan bidra til å skape et avslappende miljø eller gjøre det enklere for dere å konsentrere dere om oppgavene dere jobber med. La en følelse av velvære prege arbeidsplassen.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page