top of page

Ukens olje: Ylang Ylang


På en av doTERRAs Co-Impact Sourcing®-steder høstes Ylang Ylang-blomsten av noen av de hardtarbeidende innfødte på Madagaskar for å produsere doTERRAs potente Ylang Ylang Eteriske olje. Ylang Ylang-blomsten har blitt brukt i århundrer i parfymer, religiøse seremonier, aromaterapi og bryllupsarrangementer, og den eteriske oljen produsert av denne blomsten er like allsidig. De mange bruksområdene og fordelene med Ylang Ylang-olje kan oppnås når de brukes aromatisk, lokalt og innvortes. Ved inntak har Ylang Ylang eterisk olje den kraftige evnen til å gi antioksidantstøtte, noe som gjør den til en kjær olje for kroppslig helse. Ylang Ylang brukes ofte for ytre fordeler og kan fremme utseendet på sunn hud og hår. Den populære duften av Ylang Ylang olje brukes ofte i parfymer og aromaterapi behandlinger på grunn av sin rike duft og den beroligende og løftende effekten på stemningen.


Renhet og styrke er viktige elementer i en eterisk olje av høy kvalitet og påvirker i stor grad effekten av hver olje. Fordi kraften til en plante starter med selve planten, er det avgjørende at planter dyrkes og høstes i sitt optimale miljø. Av den grunn dyrker doTERRA de eteriske oljeplantene på sitt ideelle sted, og i likhet med Madagaskar bruker det et globalt nettverk av bønder som kjenner prosessen med å dyrke planter for eteriske oljer. De sørger for at plantene blir tatt vare på riktig og høstet i de riktige stadiene. Denne kvalitetspleie og høsting av plantene produserer potens på høyeste nivå.For å sikre renheten til hver eterisk olje, legger doTERRA hver batch eteriske oljer gjennom CPTG Certified Pure Tested GradeTM-protokollen. Denne protokollen inneholder en rekke tester som bestemmer renheten til hver eterisk olje. Hvis eteriske oljer er funnet rene og trygge, er de kvalifisert for å bli solgt. doTERRA legger særlig vekt på å garantere renheten og styrken til oljene sine, for når oljer er rene og potente, er de svært effektive og kan best dekke behovene til de som bruker dem.

Bruk og fordeler

Hjelp deg med å forvandle ditt triste humør til et muntert humør ved å bruke Ylang Ylang eterisk olje. Når du føler deg nedfor eller stresset, bruk noen dråper etrisk olje Ylang Ylang på baksiden av nakken for en beroligende og oppløftende effekt. På grunn av en av Ylang Ylang-oljens viktigste kjemiske bestanddeler, germacrene, inneholder oljen naturlige evner til å berolige. Ylang Ylang er også kjent for sine oppløftende effekter og er en god olje å påføre når du trenger et løftende løft.

Ikke la den skadelige varmen om sommeren forhindre at håret ditt ser sunt og sterkt ut. Bruk i stedet eterisk olje Ylang Ylang. Ylang Ylang olje er fylt med organiske komponenter som fremmer utseendet på sunt hår. For å beskytte håret ditt mot å se slått ut av sommervarmen, masserer du Ylang Ylang i hodebunnen for å øke utseendet på sunt, skinnende hår.

Fyll hjemmet ditt med de rike og søte duftene til den tropiske Ylang Ylang-blomsten. Denne gule, stjerneformede blomsten er en perle av aromaindustrien, og eterisk olje kan brukes til å skape en avslappende atmosfære. For å oppnå disse herlige aromatiske fordelene, legg til noen dråper Ylang Ylang i diffuseren. Denne rike aromaen vil ikke bare lukte godt, den vil også løfte humøret ditt og fremme en beroligende effekt.


Få slutt på den stressende kroppen din med et utrolig bad som vil styrke sansene dine og fremme avslapning. For den ultimate badopplevelse, legg Ylang Ylang eterisk olje i et Epsom saltbad. På grunn av de beroligende og beroligende egenskapene til Ylang Ylang olje, vil dette badet være akkurat det du trenger for å hjelpe deg med å slappe av etter en lang dag.

Sliter du med å se den lyse siden av ting? Bruk eterisk olje Ylang Ylang aromatisk eller lokalt for et mer optimistisk perspektiv. Ylang Ylang er en kraftig oppløftende komponent og bidrar til å fremme et positivt syn.


Lag den perfekte massasjeblandingen for avstressing med Ylang Ylang eterisk olje. Massasje er en fin måte å hjelpe deg med å slappe av spente muskler og følelser, og å innlemme Ylang Ylang i massasjen vil gi den ultimate avslappende opplevelsen. Ylang Ylang er kjent og verdsatt for sin evne til å berolige og roe stemningen samtidig som den gir en oppløftende effekt. For å skape en kraftig og effektiv massasjeblanding som hjelper til med å redusere effekten av daglig stress, tilsett flere dråper Ylang Ylang til doTERRA Fraksjonert kokosnøttolje og masser inn i ryggen og skuldrene.

Unngå skadelige kjemikalier som finnes i dyp hårbalsam og dyp hårbehandling, og gå naturlig! Lag din egen naturlige, dype hårbalsam ved å tilsette Ylang Ylang eterisk olje i doTERRA Fraksjonert kokosnøttolje og bruke den på hår. Ylang Ylang olje inneholder gode hårfordeler som gjør at håret ditt ser sunt og vakkert ut!


Gi huden litt pleie med en Ylang Ylang eterisk olje aromaterapi-damp-ansiktsbehandling. Damp ansiktsbehandling er flott for huden din. Varmen fra dampen hjelper til med å åpne porene og frigjør bakterier og smuss fra huden. Inkludering av Ylang Ylang i steam-ansiktet ditt vil bidra til å fremme sunn hud og vil også legge til en søt duft i DIY ansiktspleie.

Ylang Ylangs rike duft er godt elsket og har blitt brukt mye til å lage parfymer. For en duftende, naturlig parfyme, legg en dråpe eller to Ylang Ylang på håndleddene. Denne parfymen gir også en beroligende og beroligende aroma.

Støtt kroppen din med Ylang Ylang eterisk olje. Ylang Ylang olje er kjent for å gi antioksidantstøtte. For å øke antioksidantstøtten i kroppen din, ta Ylang Ylang olje innvortes. Ta kontakt for å lære hvordan du gjør dette på en trygg måte.Comments


bottom of page