Svartbønne brownies er en deilig og næringsrik vri på en tradisjonell sjokolade brownie. Ikke hver nervøs for å bake med svarte bønner – de har en veldig mild smak og er ekstremt næringsrike, kremete og fulle av protein. Du kan også øke smaken av brownien din med eteriske oljer som peppermynte, vill appelsin, kanel eller til og med lavendel.
Ingredienser
1 (400 g) boks svarte bønner, skylt og rent av seg.
2 store egg
¼ kopp (55 g) kakaopulver
⅔ kopp (146 g) honning
⅓ kopp (76 g) kokosolje
½ ts bakepulver
Klype salt
2–4 dråper peppermynteolje
¾ kopp (170g) sjokoladebiter, delt
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 180 °C.
Ha alle ingrediensene, bortsett fra sjokoladebitene, i en blender eller foodprosessor og kjør til en jevn masse.
Hell røren i en stor bolle og rør inn ½ kopp sjokoladebiter.
Hell i smurt 8x8-tommers panne og topp med ¼ kopp sjokoladebiter.
Stek i 30–35 minutter
Comments