top of page

Fokusoljen Spearmint eterisk oljeSpearmint, kjent for sin smak, er en flerårig plante som tilbyr en søt og mynteaktig smak og aroma. I årevis har grønnmynte trivdes i godteri-, tyggegummi- og tannproduktindustrien på grunn av dens gunstige smak og pustforfriskende egenskaper. Spearmint eterisk olje fremmer også frisk pust og brukes ofte i matlaging og baking for å lage salatdressinger, drinker, desserter og kjøttmarinader. Aromatisk oppmuntrer den rensende og energigivende aromaen av Spearmint eterisk olje til en følelse av fokus og samtidig oppløftende humør. Spearmintolje kan også fremme fordøyelsen og bidra til å redusere sporadiske magebesvær. Spearmint er veldig forskjellig fra peppermynte, noe som gjør det til et mildere alternativ å bruke på barn og de med sensitiv hud.


Hvor kan du kjøpe Spearmint Eterisk olje?


For å kjøpe en flaske ren Spearmint, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg :)


doTERRA Spearmint eterisk olje er både ren og potent. Å ha en ren og potent olje er viktig fordi det bestemmer hvor effektiv en eterisk olje er. Når en eterisk olje inneholder forurensninger eller fyllstoffer, eller når en eterisk oljeplante dyrkes og høstes feil, svekkes den eteriske oljen og det er mindre sannsynlig at den gir kvalitetsresultater.Hva kan du bruke Spearmintolje til?

Spearmintolje kan brukes til å fremme frisk pust, for å tilføre smak ved matlaging, eller for å redusere sporadiske magesyke.


doTERRA sikrer renhet og styrke til deres eteriske oljer med grundige og spesifikke metoder. For å oppnå maksimal styrke av eteriske oljer, må planten av eteriske oljer dyrkes og høstes i sitt optimale miljø av dyktige og kunnskapsrike bønder. Av denne grunn ansetter doTERRA innfødte bønder fra hele verden for å dyrke og høste de eteriske oljeplantene riktig og i deres optimale miljøer. Denne prosessen produserer kraftige eteriske oljer som gir kraftige fordeler. For å sikre rene oljer, legger doTERRA hver batch av eteriske oljer gjennom CPTG®-protokollen. Denne protokollen består av flere tester som vurderer renheten til hver olje. Når oljer er funnet rene, er de klargjort for salg. Gjennom disse metodene og testene produserer doTERRA potente og rene oljer, som Spearmint, som har utrolige bruksområder og fordeler for alle å bruke.


Spearmint eterisk olje bruk og fordeler

En av de sterkeste fordelene med Spearmint eterisk olje er at den kan fremme fordøyelsen og bidrar til å redusere sporadiske mageplager. Når du opplever periodisk ubehag i magen eller etter å ha spist et stort måltid, fortynn en dråpe Spearmint eterisk olje i litt væske og drikk. Denne eteriske oljen kan også tas innvortes ved å ha en dråpe olje i en Veggie-kapsel og innta den.

Prøv å bruke litt Spearmint eterisk olje for å lyse opp dagen din. Spearmintolje består av kjemiske komponenter som karvon og limonen. Disse organiske ingrediensene har energigivende og oppløftende egenskaper. Bruk Spearmint eterisk olje lokalt eller aromatisk for å motta de humørløftende fordelene til disse komponentene.

Etter å ha lest eller studert over lengre tid, bruk Spearmint eterisk olje lokalt for å fremme en følelse av fokus. Ved å bruke spearmintolje i diffuseren vil den også kunne bidra til å fremme en følelse av fokus og vil kunne bidra til å heve humøret. For de beste resultatene med diffiseren, ha tre til fire dråper Spearmint-olje i diffuseren du ønsker og nyt den myntearomaen som hever sinnet og humøret.

Før du forlater huset for dagen, bruk Spearmint eterisk olje på tannbørsten din før du pusser tennene. Når du har pusset tennene, vil du være klar til å ta fatt på dagen med frisk pust og et snev av mynte i munnen. Spearmint eterisk olje er en ideell eterisk olje å inkorporere i munnpleierutiner på grunn av dens evne til å friske opp pusten og rense munnen.

Gled smaksløkene og magen din ved å tilsette Spearmint eterisk olje til kjøkkenkreasjonene dine. For en deilig, mintaktig smak, tilsett en eller to dråper Spearmintolje i enhver dessert, drink, salat eller hovedrett. Når den tilsettes til ikke-bakt eller ikke-kokt mat, vil spearmintolje ikke bare tjene som smakstilsetning, den vil også kunne hjelpe på fordøyelsen.Morsomme fakta

Fordi te ikke ble beskattet av engelskmennene rundt tiden for den amerikanske revolusjonen, ble myntete en populær drink i Nord-Amerika. Spearmint ble til og med brukt som en fremtredende kontantavling i Connecticut i løpet av denne tiden.


Plantebeskrivelse

Spearmint-planten, Mentha spicata, er en urteaktig flerårig plante som er medlem av Lamiaceae-plantefamilien. Denne planten er preget av sine eggformede til lansettformede mørkegrønne blader, og dens endepigger hvorfra det vokser små, lilla, rosa og hvite blomster. Bladene til denne planten kan være svært velduftende.


Kjemien til Spearmint eterisk olje.

Kjemiske hovedkomponenter: karvon, limonen, 1, 8-cineol, β-myrcen


Den viktigste kjemiske komponenten i Spearmint er carvone. Carvone har en monoterpen-ryggrad og er en del av den funksjonelle ketongruppen. Carvone inneholder energigivende egenskaper som sterkt bidrar til Spearmints humørløftende evner. I følge en nylig publisert studie av brasilianske nevrovitenskapsmenn demonstrerte typen karvon ((R)-(-)-karvon) funnet i Spearmint, i en eksperimentell preklinisk studie, en statistisk signifikant beroligende effekt mot en økt spenningstilstand. Dette bidrar til troen på at Spearmint kan støtte sunn nervesystemfunksjon. For å lære mer om Carvone eller andre kjemiske komponenter som finnes i doTERRA eteriske oljer, besøk gjerne doTERRA Science Blog.


Hva er fordelene med Spearmintolje?

Det er mange fordeler med Spearmintolje, inkludert fordeler for fordøyelsen, humøret og munnhelsen.


Oljer som blander seg godt med spearmintolje

Spearmint eterisk olje blander godt med lavendel, rosmarin, basilikum, peppermynte og eukalyptus eteriske oljer for bruk i diffuseren.


Advarsler for Spearmint eterisk olje

Mulig hudfølsomhet. Oppbevares utilgjengelig for barn. Hvis du er gravid, ammer eller under en leges omsorg, kontakt legen din. Unngå kontakt med øyne, indre ører og sensitive områder.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page