top of page

Smart & Sassy


Med Smart & Sassy olje er alt i navnet! Den uforglemmelige varme og søte duften gir Smart & Sassy® eterisk oljeblanding en helt egen aromatisk personlighet - og du vil merke den med bare en enkelt dråpe. Sitrus eteriske oljer (grapefruktolje og sitronolje) kombineres med akkurat de rette tonene av eteriske oljer fra krydder (ingefærolje og kanelbarkolje) og et snev av peppermynteolje for en eterisk oljeblanding som gir en lys, oppløftende duft og en smart eterisk oljesmak. Smart & Sassy-blanding kan til og med brukes på huden for å legge til en behagelig, oppvarmende følelse til en massasje mens du inhalerer dype åndedrag av den motiverende aromaen.Hvordan bruker jeg Smart & Sassy oljeblandning?

Massasje: Kombiner to til tre dråper Smart & Sassy olje med fraksjonert kokosnøttolje og masser inn i ønskede områder for en oppvarmende effekt på huden. Fokuser på mage og hofter hvis du masserer før eller etter et måltid, eller på bena og lårene hvis du masserer etter en treningsøkt.

Vann: Tilsett fem dråper Smart & Sassy olje til den gjenbrukbare vannflasken din for en forfriskende og smakfull drikke og en smak som vil oppmuntre til hydrering hele dagen.

Urtete: Kombiner to dråper Smart & Sassy oljeblanding med en spiseskje honning i et krus varmt vann for å lage en urtete med en forfriskende smak og aroma å nyte om morgenen, midt på dagen eller kvelden.


Bruk i diffuser: Tilsett tre til fem dråper Smart & Sassy olje til din favorittdiffuser for å friske opp luften hjemme og gi en søt, krydret aroma for en oppløftende atmosfære.


Hva er Smart & Sassy?


Hovedingrediensene i blandingen av eterisk olje fra Smart & Sassy er:


Grapefruktolje

Sitronolje

Peppermynteolje

Ingefærolje

Kanelbarkolje

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page