top of page

Nytt år og nye muligheter!

Vi har lagt året 2021 bak oss! Det har vært noen utfordringer, slik som det skal være i livet, men mest av alt så har vi hatt utrolig mange oppturer, mye og feire og mye å være takknemlig for!

Det ikke blanke ark, da vi sitter med veldig mye mer kunnskap og erfaring som vi tar med oss inn i det nye året! Men vi tar bare med oss det vi ønsker oss mer av i dette kommende året!


Også gir vi slipp på de tingene som ikke gagner oss lengre. Dette har oljeveilederne hos oss i Otto Essentials Oils jobbet med i hele desember. Det gjør at vi nå er klare til å gripe muligheter, vi er klare til å støtte og hjelpe, vi er her for å gi support HELE veien!


For er det noe vi beholder og tar med oss videre så er det samhold, støtte, kjærlighet, varme, omtanke og videreutdanning! Vi vet at flere har synes det har vært litt overveldende med hvor mye informasjon som har blitt delt på ulike steder, noe som har gjort det utfordrende å vite hvor du finner HVA!


Vi er flere som jobber iherdig nå om dagen for at du skal få den beste opplevelsen fremover!


Vi får tilbakemeldinger på at vi er spesielt gode på opplæring og oppfølging fra før, men nå tar vi den altså flere hakk videre.


Du som har kundekonto i doTERRA via oss i Otto Essentials Oils og oljeveileder.no vil få en kvalitetsopplæring som det ikke finnes maken til!


Dette gjelder både for deg som ønsker å få den beste opplæringen på de eteriske oljene dine og for deg som ønsker å dele eteriske oljer med andre. Vi har også en helt unik business-opplæring, hvor du får hele oppskriften skritt for skritt for å bli en dyktig og kompetent oljeveileder. Du lærer alt du trenger å vite for å være en dyktig veileder og hvordan du kan bytte ut inntekten din ut ifra dine egne ønsker og mål!

Hos oss jobber oljeveilederne alt fra 2 timer i uka til fulltid utifra eget ønske, mål og behov! Vi er et felleskap uansett hvor du står, hvor vi støtter hverandre og hvor vi drøfter og hjelper hverandre hele veien! Vi har fokus på kvalitet, samhold, ærlighet og å ha det gøy!


Hvis du ønsker mer informasjon så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page