top of page

Neroli


Til tross for det merkelige navnet, er Neroli faktisk en olje fra en kjent kilde-det bitre appelsintreet. Dette treet er også kilden til Petitgrain -olje fra bladene og kvistene, og bitter appelsinolje fra fruktskallet, som er forskjellig fra Wild Orange.Mest vanlige bruksområder


Fordi doTERRA Neroli Touch er fortynnet med fraksjonert kokosnøttolje, er det først og fremst ment å brukes direkte på huden eller aromatisk. Her er det noen måter du kan prøve å bruke det på i hverdagen din:


Før en stor begivenhet, la huden din være på sitt beste ved å påføre Neroli direkte på huden før du bruker fuktighetskrem for å redusere utseendet på flekker. Du kan også bruke den hele dagen etter behov.

Påfør pulspunkter på håndleddene, nakken eller siden av pannen for å heve humøret og nyte den søte sitrus duften.

Når du føler deg engstelig eller svimmel, bruk Neroli på håndflatene og legg hendene rundt nesen. Pust dypt inn noen ganger for å føle deg mer avslappet og i fred.

Rull en liten mengde på huden og tilsett deretter Lavendel-, Ylang Ylang- og Marjoram -oljer for en aromatisk massasjeopplevelse.


Visste du?


Som med de fleste blomsteroljer er timing viktig når du arbeider med blomstene. Appelsinblomster vil raskt miste oljen etter at de er plukket, og må destilleres med damp så snart som mulig for å produsere den høyeste kvaliteten og mengden olje som er mulig.

Neroli er ikke en solsensitiv olje, og kan være fin å ha på seg når du skal være utendørs.


Det er kanskje en overraskelse at forskjellige eteriske oljer kan fås fra samme plante. For eksempel er doTERRAs Neroli dampdestillert fra de delikate blomstene på det bitre appelsintreet, mens eterisk olje fra Petitgrain kommer fra bladene og kvistene. Enda mer, bitter appelsin eterisk olje kan fås fra fruktskallet! Hvem visste at ett tre kunne produsere så mange eteriske oljer?Kjemi av Neroli

Linalool og linalylacetat er kjemiske komponenter i Neroli, noe som gjør det høyt i monoterpener som er kjent for sine beroligende og rensende egenskaper. Forskning har vist at spesielt linalool kan ha en avslappende aroma. I tillegg er det rapportert at den søte, blomsterduften av eterisk olje av Neroli gir en følelse av ro. Denne spesielle egenskapen er grunnen til at Neroli var en av oljene som ble valgt for å være i doTERRAs Adaptiv Calming Blend. Så hvis du trenger å slappe av, legg Neroli på håndflatene og trekk tre dype åndedrag for å føle deg mer i fred.Det er forskning som tyder på at limonen kan være beroligende for huden, og når den påføres på huden, kan den bidra til å holde huden frisk og sunn. Trenger du en rask, enkel måte å hjelpe huden på? Bare påfør Neroli Touch før du fukter huden, og hele dagen etter behov.


Bruksområder og fordeler

Neroli er et flott alternativ for de som trenger noe avslappende, oppløftende og hyggelig, og bruken er tilsynelatende uendelige! For å komme i gang, prøv ett av alternativene nedenfor:


1. Bruk Neroli Touch som en del av en beroligende fotmassasje på slutten av en lang dag

2. Påfør på pulspunkter for å nyte den oppløftende aromaen etter behov

3. Kan brukes alene, eller kombineres godt med lavendel, rose eller kamille som en del av en beroligende hudrutine

4. Påfør på nakken bak hele dagen

5. Kombinerer godt med lavendel, ylang ylang og merian som en del av en avslappende aromatisk opplevelse


Konklusjon

Neroli Touch er en flott, praktisk måte å dra fordel av alt denne eteriske oljen har å tilby. Blandet med doTERRAs fraksjonerte kokosnøttolje, er det enkelt å påføre hvor som helst og når som helst. Trenger du en oppløftende aroma for lange dager på jobben? Eller noe å gni på pulspunkter når spenninger oppstår? Få tak i doTERRA Neroli -den vil ikke svikte deg.


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page