top of page

La deg bli oppkvikket og konsentrert


I stedet for å strekke deg etter kunstig smaksatt tyggegummi eller godteri når du trenger å få friskere pust, kan du se nærmere på peppermynteoljen til å utføre denne jobben for deg. Bland en dråpe peppermynteolje med en dråpe sitronolje i vann, ta en slurk og gurgle den rundt i munnen for en sunn, forfriskende munnskylling.Den mest fordelaktige ingrediensen i denne munnskyllingen er mentol, en komponent som finnes i peppermynteolje. Menthol har blitt brukt i århundrer for sin evne til å rense og friske opp. Når du bruker en dråpe peppermynteolje i munnen, er mentol det som gir den et friskt og myntig smak. Dette kraftige og friske elementet er grunnen til at peppermynte finnes i mange orale helseprodukter i dag. Når du bruker peppermynteoljen i munnen, vil du oppleve en behagelig, avkjølende følelse, og du vil gå bort selvsikker og vite at pusten din lukter like bra som den føles.


Peppermynteolje er et kulinarisk under og har blitt brukt til å gi et nytt løft til måltider på kjøkken over hele verden. Imidlertid er bruken av peppermynteolje ikke bare begrenset til kokte retter; det gir også et flott tillegg til enhver smoothie. Prøv å legge til en til to dråper peppermynteolje til din favoritt smoothieoppskrift for å få en myntesmak. Ved å tilsette friskhet av peppermynteolje til morgensmoothien, kan du starte dagen med å føle deg mer oppdatert enn noen gang.

Bruk Peppermynteolje når du skal lage deg rawfood kuler. Peppermynteolje gjør også rent vann til en kjølig og forfriskende godbit. Når sommervarmen ser ut til å overvelde deg, kan du tilsette en dråpe peppermynteolje med en kuttet frukt som jordbær eller lime for en deilig smakstillsatt vann. Peppermynteolje gir et sunt tilskudd til enhver drink fordi det bidrar til å fremme sunn luftveisfunksjon og klar pust, og ved å tilsette doTERRA Peppermynteolje til noe så enkelt som vannet du drikker, oppmuntrer du til sunn luftveisfunksjon i kroppen din, samtidig som du endrer smak til drinkene dine.


Peppermynteolje kan brukes aromatisk for å opplive sansene og fremme en følelse av energi. Denne kraftige oljen kan være ekstremt gunstig alene, men når du tilsetter riktig kombinasjon av eteriske oljer til peppermynteolje, fører synergien til kombinasjonen av oljer til enda flere fordeler. For eksempel, prøv å plassere en dråpe peppermynteolje i håndflaten, tilsett en dråpe Wild Orange olje og en dråpe Frankincense olje, og pust inn ved å kutte hendene over nesen. Denne enkle aromatiske oppskriften er perfekt for å hente energi midt på dagen.


Å inkludere Wild Orange og Frankincnse i denne peppermynteoljeblandingen gir de aromatiske fordelene. Wild Orange bærer en søt og frisk sitruslukt som brukes til å løfte sinnet og kroppen, mens Frankincense er verdsatt for sin evne til å fremme følelser av avslapning. Ved å kombinere disse to eteriske oljene med peppermynteoljens beroligende egenskaper, blir blandingen et aromatisk kraftverk som får deg til å føle deg avslappet og energisk for oppgavene fremover.

Prøv denne gjør-det-selv-piskede peppermyntefotlotionen og vis føttene hvor mye du setter pris på dem. Dette er en enkel og lett krem ​​som inneholder naturlige ingredienser som Peppermynteolje og Tea Tree (Melaleuca) olje. Etter en lang dag kan denne DIY-lotionen hjelpe deg med å slappe av og gi føttene den herlige kjølefølelsen de trenger. For best resultat, prøv å bruke denne kremen sjenerøst på føttene og deretter ta på deg sokker før du legger deg. Pisket fotlotion med peppermynteolje vil ikke bare la føttene lukte friske, men det vil også forvandle sandpapirhælene dine til en silkeaktig drøm.Hvis du leter etter en måte å dele fordelene med peppermynteolje med vennene dine, kan du prøve å lage og dele denne DIY Candy Cane Sugar Scrub. Denne festlige sukkerskrubben hjelper til med å eksfoliere og fukte hender, føtter og kropp, og det gir en flott gave. Ikke bare vil skrubben produsere myk og glatt hud, men peppermynteoljeskrubben vil gi en beroligende følelse uansett hvor den påføres.


Å være ute i solen kan være en fin måte å øke humøret ditt, men noen ganger kan for mye soleksponering raskt avslutte moroa. Prøv denne hjemmelagde After Sun Soothing Spray for å opprettholde en sunn hud etter for mye sol. Denne beroligende sprayen er fylt med tre kraftige eteriske oljer beroliger irritert hud. En av de primære oljene som brukes i denne sprayen er peppermynteolje. Peppermynteolje er en perfekt eterisk olje etter sol av samme grunn som den er nyttig for munnpleie - det høye innholdet av mentol. Tea Tree (Melaleuca) eterisk olje og lavendel eterisk olje er to ekstra ingredienser i denne DIY som vil forbedre hudens utseende.Leter du etter en langvarig måte å lukte den søte og mintige aromaen av peppermynteolje? Bruk denne enkle, men likevel forfriskende diffuserblandingen, og nyt denne friske aromaen hjemme, på kontoret eller i klasserommet. For å lage denne blandingen, kombiner tre dråper peppermynteolje, tre dråper Ylang-ylang i en diffuser. Å bruke peppermynteolje i diffuseren vil gi en avkjølende, oppkvikkende damp.


Peppermynteolje er et flott tillegg til mange retter, spesielt desserter. Prøv å bruke denne Black Bean Brownie-oppskriften med peppermynteolje og legg en næringsrik og deilig spinn på den tradisjonelle sjokolade-brownien. Til å begynne med kan det å lage en søt godbit med svarte bønner virke rart eller til og med avskyende, men ikke bekymre deg, svarte bønner har en veldig mild smak og er ekstremt rike, kremete og fulle av protein. Når du har begynt deg med denne oppskriften, vil du ikke gå tilbake. For å skape en ekstra smak av smak, tilsett et par dråper peppermynteolje for en herlig og forfriskende smak.


De beroligende komponentene som finnes i peppermynteolje gjør det til en ønskelig olje for massasje. Prøv å tilsette peppermynteolje til massasjeopplevelsene dine og nyt de behagelige kjølefølelsene det gir huden din mens du fordyper deg i den søte og avslappende aromaen. Lavendel er en flott følgesvenn for massasje av peppermynteolje. Kombinasjonen av peppermynteolje og lavendelolje gir optimal beroligende følelse som vil legge til enhver massasje. Du kan også prøve å tilsette peppermynteolje i sjampoen eller balsamet ditt for en stimulerende hårmassasje som vil gi deg den velvære hodebunnen din fortjener.

Hvis du finner mer enn din andel av edderkopper eller insekter i hjemmet ditt, gir peppermynteolje en perfekt løsning for å avverge de skumle krypene. Mange insekter og edderkopper liker ikke den sterke lukten av peppermynteolje. Derfor brukes peppermynteolje som hjemmemedisin for å avvise insekter naturlig. Prøv å legge en til tre dråper peppermynteolje på en bomullsdott og plasser den i hjørnene på badet, soverommet, kjøkkenet, vaskerommet eller hvor du enn tror disse uønskede gjestene kan være.


Trenger du å være våken? Prøv peppermynteolje! Hvis du eller noen du kjenner har problemer med å holde deg våken om dagen og ønsker en naturlig metode for å være våken, kan peppermynteolje som brukes lokalt eller aromatisk hjelpe. På grunn av de forfriskende og avkjølende effektene som ren peppermynteolje gir når den kommer i kontakt med huden, er peppermynte en ideell olje for å være oppmerksom og bevisst. For å skape dette ekstra løftet, legg 1–2 dråper peppermynteolje på fingertuppene og gni deretter på templene. Den oppkvikkende aromaen av peppermynteolje vil gi deg den naturlige følelsen av årvåkenhet du ønsker når du trenger det mest.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page