top of page

Hvilken eterisk kanelolje er best?

Det er omtrent 250 varianter av kaneltrær som vokser rundt om i verden, men ekte kanel, Cinnamomum zeylanicum, regnes som den fineste av disse. doTERRA Eterisk olje fra kanelbark er destillert fra ekte kaneltrær dyrket og høstet på Madagaskar, hvor vekstforholdene bidrar til en eterisk olje med høyere konsentrasjon av kanelaldehyd.
Kanelaldehyd støtter helsen til mage-tarmkanalen og gir kanel dens sterke rensende egenskaper.


Hvordan bruker du kanelbark eteriske olje?

For å ta kanel innvortes, tilsett 1-2 dråper kanel i en veggiekapsel, eller i et morgenkrus med te eller et glass vann for å oppmuntre til generell helse og støtte en sunn metabolisme.


Kanel frisker opp pusten og bidrar til å opprettholde rene og sunne tenner. For en effektiv munnskylling, tilsett en dråpe kanel til et glass vann og gurgle.Hva brukes kanelolje til?

En av de mindre kjente fordelene med Cinnamon Bark eterisk olje er dens kraftige renseevne. Den kan brukes til å lage en naturlig overflaterens ved å vaske med vann og hvit eddik.


Siden kanel er en så sterk olje, bør den alltid fortynnes for topisk bruk – for eksempel ved å bruke doTERRA fraksjonert kokosnøttolje. Det høye innholdet av kanelaldehyd i Cinnamon skaper en varmende følelse på huden, perfekt for å massere kalde og vonde ledd, men det kan irritere huden hvis det ikke fortynnes riktig.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page