top of page

Hva vil det si å være en oljeveileder?

I doTERRA er det mest vanlig å enten være wholesales costumer (grossistkunde) eller wellness advocate (oljeveileder). Som grossistkunde får du automatisk 25% rabatt når du handler på din egen kundekonto. Det samme gjør du som en oljeveileder, men i tillegg utbetaler doterra bonuser og kompensasjoner utifra resultatene på jobben du gjør som en oljeveileder. Du lærer opp andre i kraften av rene eteriske oljer i samarbeid med de andre i teamet. Du velger selv hvor mye du ønsker å jobbe, og setter opp en plan og noen mål utifra det.



Typiske oppgaver er å invitere deltagere til gratis kurs, følge de opp underveis og etterpå. Det er å invitere til webinarer, oljeverksteder og å yte service til de andre grossistkundene i teamet ditt. Det er alltids noen i teamet som liker å prate, så det er ikke et "must" at en holder foredragene selv. Det er uansett slik vi ser det, en stor mulighet for å utvikle seg selv på ulike arenaer. Igjennom både selvstendig arbeid og team- samarbeid, så kan du kombinere oppgavene på en unik måte.


Å tjene penger som oljeveileder i doTERRA er attraktivt. Du velger selv hvor mye innsats du legger ned utifra målene du ønsker å ha. Det er ulike kombinasjoner av bonuser som gjør dette så attraktivt. Vi i OttO Essentials Oils tilbyr gratis coachingssamtale hvor vi ser på dine ønsker og behov samt viser deg konkret kompensasjonsplanen og hva som skal til for at du skal tjene det du ønsker. Send en mail til team@oljeveileder.no og merk med "gratis coachingssamtale". Vi tar kontakt for å avtale tidspunkt i samråd med deg.

Siste innlegg

Se alle
bottom of page