top of page

doTERRA MotivateHvis du opplever stagnasjon i livet ditt, eller har lite inspirasjon, minimal selvtillit eller større pessimisme, ta deg tid til å gjøre en endring med doTERRA Motivate og driv livet ditt i retning av kreativitet og nye muligheter. doTERRA Motivate eterisk oljeblanding er blandet med eteriske mynte- og sitrusoljer som inspirerer sansene, slik at du kan rive ned de demotiverende veisperringene som står mellom deg og potensialet ditt. Enten du trenger motivasjon for å rydde rommet ditt, begynne å trene til et løp eller ta opp penselen igjen, kan doTERRA Motivate-blanding støtte deg med mot og selvtillit til å erstatte et pessimistisk syn på livet med et optimistisk syn med flere muligheter.


doTERRA eterisk oljeblandinger er unike på grunn av sammensetningen deres. Alle eteriske oljeblandinger fra doTERRA består av CPTG-sertifiserte Pure Tested Grade™ eteriske oljer. Når oljer klassifiseres som CPTG, har de bestått CPTG-protokollen, som innebærer en rekke strenge tester som vurderer renheten, styrken og kvaliteten til hver batch av eteriske oljer. Når du kjøper en blanding fra doTERRA, kan du være trygg og kan vite at de eteriske oljeproduktene du mottar er rene og kraftige, og klare til å møte dine behov.


Renheten og styrken til en eterisk olje er avgjørende for dens effektivitet. Disse egenskapene er så kritiske fordi når eteriske oljer er fylt med fyllstoffer og urenheter, som mange oljer på markedet er, reduseres kvaliteten og effektiviteten deres. Men når oljer er rene og potente, er de i stand til å fungere riktig og effektivt for å forbedre velvære.


doTERRA motivate bruk og fordeler


Altfor ofte kan følelser av verdiløshet, frykt og svakhet forskygge tanker og begrense potensialet. Når du føler at disse følelsene begynner å tynge på deg, bruk doTERRA Motivate-blandingen lokalt eller aromatisk for et løft av positive følelser. doTERRA Motivate oljeblanding kan fremme følelser av selvtillit, mot og tro og kan hjelpe deg til å bli en mer positiv og mer inspirert deg.

Hvis tilbakeslag og skuffelser holder deg tilbake eller begynner å ha en dårlig effekt på følelsene dine, kan det være på tide å omgruppere og gjenopprette deg til et mer positivt syn. I tider som disse, bruk doTERRA Motivate som en oppmuntrende følgesvenn for å styre deg bort fra negative følelser. doTERRA Motivate vil bidra til å motvirke de skadelige følelsene tvil, pessimisme og kynisme.

Trenger du et løft av selvtillit før en forestilling eller tale? Her er et lite tips om eterisk olje spesielt for disse øyeblikkene. Påfør ganske enkelt doTERRA Motivate-oljeblanding på en skjortekrage eller et klesplagg som er nær ansiktet, og blandingens aroma vil gi deg selvsikkerheten du trenger for å yte ditt beste.

Når du jobber med et prosjekt på skolen eller jobben, tilsett en eller to dråper doTERRA Motivate-blanding i diffuseren du ønsker. Denne friske mynteblandingen vil hjelpe deg å holde deg motivert og bestemt slik at du kan fullføre prosjektene dine.

Når du har tatt steget for å reise deg og presse deg fremover, fortsett å bruke doTERRA Motivate eteriske oljeblandingen for å oppmuntre og motivere deg videre. Hvis du deltar på sportsbegivenheter eller andre konkurranser, bruk doTERRA Motivate oil på pulspunktene dine før du deltar. Dette vil gi deg en positiv bølge av selvtillit som vil hjelpe deg med å gjøre ditt beste.doTERRA Motivate Touch

Den enkleste måten å ta med deg fordelene med doTERRA Motivate® uansett hvor du går, er ved å bruke doTERRA Motivate Touch, som er forhåndsfortynnet med fraksjonert kokosolje og pakket i en praktisk rulleflaske. Denne oljeblandingen består av sitrus-, mynte- og urteoljer, og duften av denne oljeblandingen er søt og oppkvikkende, og gjør enhver dag litt lysere.


Ha doTERRA Motivate Touch for hånden – i en veske eller ryggsekk – for øyeblikk når dagen trenger et lite løft: for eksempel på ettermiddagen eller i øyeblikk med usikkerhet, kjedsomhet eller skuffelse. Rull den på håndleddene og gni dem sammen, og inhaler deretter duften for følelsen av selvtillit og mot, mens du også nyter hvordan den fraksjonerte kokosoljen etterlater huden din glatt og myk. Rull doTERRA Motivate på innsiden av kragen på en skjorte eller hette på en favorittjakke for å øke troen hver gang du forlater huset. Du kan også bruke doTERRA Motivate Touch for å hjelpe et barn med å komme i riktig stemning for lekser. Bare rull den på bunnen av føttene hans eller skjortekragen. Å bruke Motivate touch på en passiv bildiffuser, gjør også noe med hele stemningen under bilturen.Kjemien

doTERRA Motivate er formulert med en blanding av sitrus- og mynte oljer som Yuzu, Clementine og Peppermynte. Disse oljene kommer sammen for å skape en kjemisk profil som er høy i monoterpener og monoterpenalkoholer, som inneholder oppløftende og styrkende egenskaper.


doTerra Motivate inneholder:


Peppermynteplante

Klementinskall

Koriander frø

Basilikum urt

Yuzu Peel

Melissa blader

Rosmarinblad

Absolute vaniljebønner


Advarsler

Mulig hudfølsomhet. Oppbevares utilgjengelig for barn. Hvis du er gravid eller under en leges omsorg, kontakt legen din. Unngå kontakt med øyne, indre ører og sensitive områder. Unngå sollys eller UV-stråler i opptil 12 timer etter påføring av produktet.

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page