top of page

De unike fordelene til Yarrow Pom Active Botanical Nutitive Duo


En unik blanding av Yarrow (ryllik) eterisk olje og granateplefrøolje, doTERRA Yarrow | Pom Active Botanical Nutritive Duo gir betydelige fordeler for hud, kropp og følelser. Yarrow er Ryllik på norsk, men vi benytter det engelske navnet da det står på flasken og er lettere å forholde seg til. Denne blandingen er nøye utformet for å gi fordeler knyttet til aldringsprosessen, følelser av vitalitet og generell velvære. Når du opplever de mange fordelene som Yarrow | Pom-olje har å tilby, og puster inn den særegne fruktige, krydret og urteaktige aromaen, vil du se at dette er en blanding du definitivt vil legge til din eteriske oljesamling. @helsedama holdt livesending torsdag 1.juli 2021 på instagram. Den ligger ute på IG-tv om du ønsker å se nærmere på oljen.


Hvis du er interessert i å oppleve de kraftige effektene av denne oljen for deg selv, kan du se på produktbladet til duo oljen: doTERRA Yarrow | Pom Active Botanical Nutritive Duo

og også til Body serumet her: Yarrow|Pom Body Renewal Serum 100 ml


Har du din egen kundekonto så kan du logge deg inn og kjøpe den her, og hvis du ikke har det så kan kontakte oss, så skal vi hjelpe deg slik at du får det du ønsker og har behov for.


Som alle andre doTERRA-produkter har doTERRA Yarrow | Pom-olje blitt dyktig laget og grundig testet for å produsere bare den mest rene, sikre oljen for sluttbrukere. Ikke bare har doTERRA Yarrow | Pom-olje blitt opprettet med forsiktighet, men denne oljen er en proprietær blanding, noe som betyr at du bare kan finne denne spesielle høykvalitetsblandingen på doTERRA.


Dette produktet er en blanding av Yarrow eterisk olje og granateplefrøolje. Yarrow eterisk olje har mange fordeler alene, men det er enda flere fordeler pakket inn i Yarrow | Pom Active Botanical Nutritive Duo. Fortsett å lese for å lære mer om de unike egenskapene til denne innovative blandingen.


Ryllikolje


Rylliksprodukter generelt har blitt stadig mer populære på grunn av det store spekteret av fordeler de gir. Ryllik eterisk olje har et høyt innhold av chamazulene og er en flott kilde til beta-karyofyllen. Det ligner på noen av de blå oljene; Imidlertid, i motsetning til Blue Tansy, som bare skal brukes aromatisk og lokalt, er ryllik anerkjent av FDA som et tilsetningsstoff (noe som betyr at det er trygt for inntak). Mange rylliksprodukter på markedet inneholder thujone, som er et kjemikalie som er giftig for nervesystemet og aldri skal inntas. DoTERRA Yarrow olje er imidlertid testet gjennom CPTG® prosessen for å sikre at den ikke inneholder thujone i noen spor.


Granateplefrøolje


Det som er unikt med dette produktet er at det ikke bare er Yarrow eterisk olje som kommer i flasken, det er den kombinerte Yarrow | Pom Active Botanical Nutritive Duo.


Granateplefrøolje (PSO) er bæreroljen i denne blandingen, men den er også fullpakket med noen fordelaktige egenskaper som du kanskje ikke er klar over. doTERRAs PSO ekstraheres gjennom kaldpresse, som har vist seg å ha mye bedre fysiokjemiske og ernæringsmessige egenskaper sammenlignet med PSO ekstrahert gjennom andre metoder, som CO2-ekstraksjon. Vår kaldpressemetode gir den høyeste mengden viktige fettsyrer, samtidig som den resulterende PSO holdes fri for urenheter.


Granateplefrøolje er unikt rik på punicic acid (CLnA) og konjugert linolsyre (CLA).

CLA er kjent som en "omega 5" fettsyre på grunn av plasseringen av dobbeltbindingen i sin kjemiske struktur. Disse unike konjugerte fettsyrene er kjent for å gi metabolsk støtte i nøkkelorganer som lever og bukspyttkjertel, spesielt i prosesser som lipidtransport og lipidmetabolisme. * Du bruker vanligvis disse fettene i kjøtt og meieriprodukter, men doTERRAs PSO er et unikt produkt som inneholder en høy konsentrasjon av disse konjugerte fettsyrene fra en fruktkilde.


Den unike verdien i dette produktet er det faktum at det blandes som en Yarrow | Pom-duo. Dette betyr at det er to forskjellige komponenter som fungerer synergistisk. Yarrows fantastiske aromatiske forbindelser gir metabolsk støtte og andre fordeler til cellene og vevet, mens de konjugerte fettsyrene i granateplefrøoljen gir næringsmessige fordeler. * Denne kulminasjonen av fordelene ga opphav til produktklassifiseringen som en "næringsduo." Gjennom helt forskjellige biologiske veier støtter disse to komponentene hele spekteret av metabolsk helse. * Dette er den første av en ny kategori av banebrytende eteriske oljeprodukter som er hybridisert for spesifikke helsemessige fordeler. Bruk Yarrow | Pom internt ved å fortynne 2 dråper i 4 fl. oz. vann og fortsett å bruke det lokalt også. Se etter mer innovative naturlige løsninger på velvære når vi fortsetter å definere fremtiden for eterisk oljevitenskap.


Yarrow | Pom Oil bruk og fordeler

En betydelig fordel med Yarrow | Pom er potensialet oljen har for å berolige kropp og sinn. Egenskaper i oljen gjør den nyttig for de dagene du trenger å roe eller løfte ditt hjerte og sinn. Å diffundere eller inhalere oljen er en enkel måte å dra nytte av de beroligende effektene av denne oljen. Neste gang du vil fremme følelser av ro, legg en dråpe Yarrow | Pom i håndflaten, gni hendene sammen, legg hendene over nesen og inhalere dypt. Når du har hatt et øyeblikk å puste inn den unike aromaen til Yarrow | Pom olje, gni overflødig olje over hjertet ditt for å gi beroligende følelser gjennom dagen.

På grunn av den kjemiske sammensetningen av oljen, er Yarrow | Pom nyttig for å fremme helse i celle-, immun- og nervesystemet. * En av de kjemiske bestanddelene i Yarrow | Pom-olje kjent som Beta-Carophyllene (β-caryophyllene) har betydelige fordeler for immunforsvaret og mobilitetsystemet. For å fremme en sunn immunrespons, bør du vurdere å ta en til to dråper Yarrow | Pom daglig ved å tilsette oljen i minst fire deler væske og svelge.


Som nevnt kan de oppløftende egenskapene til Yarrow | Pom-olje bidra til å roe kroppen og sinnet. Hvis du liker å bruke eteriske oljer for humørsvingning, kan du prøve å bruke Yarrow | Pom-olje i diffuseren om vinteren eller i mørke, kjedelige dager for å løfte opp humøret ditt. Den beroligende kombinasjonen av ryllikolje og kaldpresset granatepleolje vil løfte humøret ditt mens aromaen fyller hjemmet ditt på en ensformig dag som du er innendørs. Som du kan forestille deg, er Yarrow | Pom en god olje å bruke i diffuser under høytidsfester og sammenkomster, fordi den fremmer et beroligende miljø. Videre, hvis du kjenner noen som føler seg "nede" i løpet av ferien, kan du vurdere å sende en flaske Yarrow | Pom for å støtte personen.

Yarrow | Pom-olje inneholder mange innvortes fordeler, inkludert kraftig antioksidantstøtte, sunn metabolsk funksjonsstøtte og fordeler for cellene. Når den tas innvortes, kan Yarrow | Pom-olje bidra til å gi kroppen nyttige antioksidanter, fremme et sunt stoffskifte, og gjenopprette ungdommelig vitalitet. Uansett hvilke mål du har for indre helse, er Yarrow | Pom olje definitivt en eterisk olje som du ønsker å innlemme i din vanlige rutine.

Når Yarrow | Pom er innlemmet i hudpleieregimet ditt, har det potensialet til å fremme en jevn, ungdommelig hud. Både ryllik og granatepelfrø kan bidra til å fukte og gjenopprette sunn hud, samtidig som de arbeider for å redusere utseendet på hudfeil. Som en spesiell, proprietær blanding, fungerer denne eteriske oljen for å aktivere beskyttende proteiner i huden for å beskytte hudfargen fra enzymer som bryter ned kollagen og elastisitet. For å dra nytte av de revitaliserende og hudbeskyttende fordelene med Yarrow | Pom olje, prøv å påføre to dråper i ansiktet, brystet, nakken og hendene hver morgen og natt.

Egenskapene til Yarrow | Pom olje gjør det nyttig for å gi kroppen målrettede fordeler. Fordi oljen er beroligende for kropp og sinn, kan den brukes som en del av en avslappende massasje etter en lang og slitsom dag. For å oppleve de målrettede fordelene med Yarrow | Pom olje, bruk oljen til å lage en foryngende massasje som vil bidra til å berolige spenningen i visse områder.

Kjemiske komponentene i Yarrow | Pom Oljen

Hovedkjemiske komponenter: Punicic acid, β-caryophyllene, chamazulene


Den eksklusive, proprietære doTERRA Yarrow | Pom-blandingen inneholder kjemiske komponenter som støtter kroppen når den tas innvortes. Med kjemiske komponenter som omega 5-punicic acid, antioksidanter, β-caryophyllene og chamazulene, støtter Yarrow | Pom-oljeblandingen immunforsvaret, nervesystemet , og cellulær funksjon og foryngelse. Blandingen er veganvennlig.
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page