top of page

Betydningen av de vi har rundt oss

Når noe skjer, livet snur på noe, en endring.. så legger vi kanskje først merke til hva som virkelig betyr noe for oss! Det setter livet i perspektiv!Alle vi har rundt oss, om det er mennesker eller dyr, påvirker oss uansett om vi ønsker eller ei. Men har du tenkt på hva det betyr for deg? Hva om en av de forsvinner, trekker seg bort? Hva vil det ha å si for deg? Er det noen som har større påvirkning på deg, enn du kan se i en vanlig hverdag?Vi kan også se det om et kjæledyr forsvinner, eller tar seg en tur på egenhånd. Det er kanskje først da du tenker over hvor mye det har å si for samspillet i familien? Eller hvis noen blir syk. Eller om noen har satt sine egne behov til side, og ikke klarer å utrykke behov, drømmer og mål.


Vi er alle vår egen beste venn! Vi har alle ansvar for å ta vare på oss selv og uttrykke våre behov! Men samspillet, miljøet og ting som skjer i hverdagen.. gjør det ikke alltid like lett. Det kan være det "letteste" i situasjonen å bare la være. For det krever mye energi å endre spor vi ikke ønsker å gå i.


Vi i Otto Essentials Oils hjelper deg til å finne de riktige eteriske oljene slik at du kan få støtte og hjelp til å klare å håndtere utfordrende situasjoner, istedenfor å rømme bort fra de. Du vil også lære hvordan du bruker oljene til å selv gi deg kjærlighet, slik at du klarer å være tydeligere i ditt utrykk! Dette påvirker dine forhold til de rundt deg. Vi vil lære deg teknikker for å klare å se "klarere" på hva slags betydning de du har rundt deg faktisk har og er. Du vil rett og slett sette mer pris på relasjonene, samtidig som at de forbedrer seg.


I dag utfordrer vi deg til å se på alle de du har rundt deg. Kjenn på betydningen av de. Kanskje noe føles utfordrende, at de ikke forstår, at de roter til ting for deg. Men hvis du ser bakenfor der.. hva er det de faktisk betyr? Hva gir de av kjærlighet, samspill og hva betyr den enkelte i hjertet ditt?

Ta kontakt i dag for en uforpliktende gratis samtale, slik at du kan få lov å teste om eteriske oljer kan hjelpe deg med samspillet i hverdagen!Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page