top of page

8.mars og kvinnedagen


Det er en dag igjen.. men jeg velger altså å starte i dag for å rette søkelyset mot og for de kvinnene i verden, som selv ikke kan og har mulighet til å heve stemmen selv. Til alle dere kvinner som prøver å overleve hver eneste dag, og time.. dere som er nødt til å gjøre som dere blir fortalt for ikke å bli drept!


Jeg ønsker å sette søkelyset på dere! Av den enkle grunn at dere ikke har noe som helst mulighet til å gjøre det selv. Jeg kan ikke i min villeste fantasi verken forstå eller se for meg hvilken terror dere gjennomgår hver eneste dag. Og grunnen til det, er at jeg aldri har vært i nærheten av å oppleve det som faktisk er deres hverdag!


Jeg vet at dere kvinner finnes over hele verden. Ja også i Norge som på overflaten skal virke så trygt. For meg er Norge trygt, og det er fordi jeg har trygge rammer og forhold rundt meg. Slik er det på langt nær for alle. Dere kan ikke uttrykke dere, dere må gjøre det dere blir fortalt og dere får straff allikevel, selv om dere gjør alt dere kan for å tilfredsstille andre.Jeg får vondt langt inni sjelen min, bare ved å touche innom det. Og jeg tenker at det er dette vi bør ha fokus på! Hjelpe de som virkelig trenger oss! Få frem i lyset at dette eksisterer. Det er så mange problemer i verden som blir så innmari små i forhold til dette!

Dette er en hyllest til alle som trenger å bli heiet på. Jeg vet at du eksisterer, men jeg vet ikke hvem akkurat du er. Fortell meg det gjerne, og jeg vil strekke ut en hånd!


Uansett håper jeg at dette kan settes høyere opp på dagslisten til flere! Heldigvis finnes det noen som jobber for å redde disse kvinnene. Allikevel er det så få. Det er så skjult. Det er store mørketall. Tenk om det hadde vært deg? Eller enda værre dattera di? Og du satt der og visste hva som skjedde, men faktisk ikke har noen som helst mulighet til å gripe inn. Faren er for stor!

La oss slå ring rundt disse kvinnene! La oss tenne et lys og sende masse kjærlighet! La oss få mot til å bli sterke, slik at vi kan nedkjempe denne torturen. La de få oppleve den hverdagen som vi har!


Commentaires


bottom of page