top of page

Åpne hjertet vårt


Denne ukens olje er Geranium. Og geranium brukes bl.a til å åpne hjertet vårt!

Geranium er en blomsterolje som kan brukes på 3 ulike måter. Den kan brukes topisk (på huden), aromatisk (inhalering) og innvortes (i kapsel). Det er en olje som roer ned følelsene våre, gir deg selv mer kjærlighet, og hjelper deg til å bli mer generøs.


Eteriske olje av Geranium

Brukt som et skjønnhetsmiddel i eldgamle tider, ekstraheres Geranium eteriske olje fra hele geraniumplanten. Bruken og fordelene med denne vakre planten er svært allsidig og brukes til å øke utseendet på hud og hår. Geranium er verdsatt i parfymeindustrien for sin blomsterduft. Innånding av Geranium eterisk oljes søte aroma kan støtte følelser ved å skape en beroligende og jordende effekt. Aromaen av Geranium eterisk olje kan også bidra til å redusere følelsen av stress og roe nervene. De forskjønne egenskapene til geraniumolje kan brukes til å fremme sunt hår og hud. Når den brukes lokalt på kroppen, fremmer Geraniumolje utseendet på klar hud. Fordelene med geraniumolje kan også brukes på både tørt og fet hår for å gi håret en levende glød. I tillegg tilbyr de sterke kjemiske komponentene i Geranium eterisk olje en naturlig måte å avvise insekter.
Forbedre din daglige hudpleierutine ved å tilsette en liten dose Geranium eterisk olje. Bruk en til to dråper Geraniumolje i ansiktet ditt hver dag for å fremme en glødende, jevn hudtone. Geraniumolje har blitt verdsatt i århundrer for fordelene ved huden, og med god grunn. Med alvorlige forskjønnende fordeler er Geranium eteriske olje et must-have i din daglige hudpleierutine.

Eterisk olje av geranium er ideell for massasje. Egenskapene til geraniumolje hjelper til med å fremme utseendet på sunn hud, samtidig som de gir en jordende og beroligende effekt på følelser. Kombiner geraniumolje med doTERRA-fraksjonert kokosnøttolje for en luksuriøs, komfortabel hjemmemassasje. Vurder å kombinere eterisk olje av Geranium med en annen eterisk olje som Lavendel eller Bergamot for å forbedre massasjeopplevelsen din ytterligere.

Forvandle hårets utseende ved å berike hårpleierutinen din med bruk av eterisk olje av Geranium. Sjampoen og balsamet ditt kan være bra, men med de ekstra hårfordelene med geraniumolje, vil de bli enda bedre. Start denne transformasjonen ved å tilsette noen dråper Geraniumolje i sjampoen og balsamet ditt. Tilsetning av Geranium-olje til din daglige hårpleierutine vil gi håret en strålende og sunn glød, pluss at du lukter den fantastiske aromaen av Geranium-eterisk olje på håret ditt hele dagen!

Vil du forbedre utseendet på huden din? Eterisk olje av geranium er svaret. Påfør Geraniumolje på huden etter en dusj for å gi den en glattende effekt. En av eteriske oljer av Geranium er de viktigste fordelene ved å fremme utseendet på klar og sunn hud. Dra nytte av denne kraftige fordelen ved å påføre Geraniumolje på huden din når du vil ha en sunn hudfarge.


Leter du etter noen flere måter å dra nytte av fordelene med Geranium eterisk olje for huden? Etter en svett trening eller en dag i solen, bruk Geranium eterisk olje lokalt for å fremme klar og levende hud. Ikke bare vil du elske hvordan huden din føles, men den nydelige aromaen av geraniumolje blir værende i noen timer etter påføring.

Noen ganger kan følelser av stress og engstelse komme i veien for det daglige. For de frustrerende eller urolige øyeblikkene, sørg for å dra nytte av de aromatiske fordelene med Geranium eterisk olje. Legg en dråpe i håndflaten og gni deretter hendene sammen. Når du har gnidd oljen in hendene dine, kopp hendene over nesen og munnen og pust sakte. Når du puster inn aromaen av eterisk olje av Geranium, vil du føle den beroligende, jordende effekten den har på følelsene.

Øv deg på dine ferdigheter og del de søte, blomster duftene av Geranium eterisk olje ved å lage DIY Potpourri. Bare samle noen av favorittkrydderne dine, tilsett et par dråper eterisk olje av Geranium og andre eteriske oljer, og kombiner dem i en bolle du ønsker. Med litt hjelp fra Geranium eterisk olje, er denne hjemmelagde potpourri flott for å legge innredning til et rom eller for bruk på bad for å opprettholde en konstant, behagelig aroma.

Eterisk olje av geranium er nyttig når uønskede insekter vandrer inn i huset. På grunn av de kjemiske komponentene som finnes i Geranium eterisk olje, kan den være nyttig for naturlig avstøtende insekter. Legg en dråpe i en bomullsdott og legg den i hjørner der det er sannsynlig at insekter blir funnet. Hvis du skal hage ute, bruk eterisk olje av Geranium for å holde insektene borte.

Damp ansiktsbehandling med aromaterapi er en fin måte å åpne porene dine og fornye huden din. Den beste damp ansikts inkluderer urter eller eteriske oljer. Lag din egen steam ansiktsbehandling med Geranium eterisk olje. Egenskapene til Geranium eterisk olje vil hjelpe til med å forskjønne huden mens dampens ansiktsrens renser og renser huden.


Morsomme fakta om Geranium Eteriske olje

Bladene og blomstene til en geraniumplante er spiselige og brukes ofte i desserter, kaker, gelé og te. I den viktorianske tiden ble ferske geraniumblader brukt som dekorative biter på formelle spisebord, og bladene av geranium kunne konsumeres som en fersk kvist hvis ønskelig.


Plantebeskrivelse

Hvor kommer Geranium eterisk olje fra? Geraniumplanten er et duftende medlem av Pelargonium-arten. Også kjent som Pelargonium graveolens, er denne planten hjemmehørende i Sør-Afrika. Planten produserer duftende, grønne blader og rose-fargede blomster og kan nå opptil en meter i høyden. En geranium vokser best i full sol og godt drenert, fruktbar jord. doTERRA Geranium eterisk olje ekstraheres fra hele planten.


Kjemi av geranium eterisk olje

Hovedkjemiske komponenter: citronellol, citronellylformiat, geraniol


En av de primære kjemiske bestanddelene av eterisk olje fra Geranium er citronellol. Citronellol er en monoterpenalkohol som sterkt bidrar til Geranium eterisk oljes evne til å frastøte insekter. En annen viktig kjemisk komponent som finnes i Geranium eterisk olje er geraniol. Geraniol er også en monoterpenalkohol. Nylige studier av egyptiske forskere, fremhevet av doTERRA Science-bloggen, antyder at oralt inntatt geraniol positivt påvirker flere biokjemiske veier i tykktarmen, noe som bidrar til å opprettholde helsen til tykktarmsceller.
51 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page