top of page

NY WORKSHOPSERIE

Astrologi & eteriske oljer 1.png

Hvert stjernetegn, eller soltegn som astrologien kaller det, har visse typiske karaktertrekk, noen er positive og andre klart mer utfordrende eller krevende. Væren er en utålmodig kriger, Jomfruen en engstelig perfeksjonist, Skorpionen en dyp sannhetssøker med behov for kontroll mens Vannmannen bare er annerledes, rett og slett. Noen av de typiske egenskapene fører gjerne også med seg fysiske symptomer. Væren får ofte hodepine, Jomfruen har gjerne angstrelaterte plager, Skorpionen bærer på mye uforløst frykt mens Vannmannen har behov for en oppløftende boost.

 

Det betyr selvfølgelig ikke at disse plagene eller behovene er eksklusive for disse stjernetegnene, men mer at vi kanskje finner dem oftere hos visse tegn enn andre. Og ved å lære mer om trekkene for hvert tegn kan vi finne eteriske oljer som kan dyrke frem styrken og bidra til å dempe både følelsesmessige og fysiske plager.

Skjermbilde 2021-12-16 kl. 14.31.30.png

STJERNEDRÅPER

Stjernedråper er en workshopserie i tre deler som bygger på hverandre, der du blir bedre kjent med både astrologi og deg selv, samt hvilke elementer som virker dominerende hos deg og hvilke eteriske oljer du vil kunne ha nytte av i din personlige utvikling.

 

Workshop 1: Du vil lære om de ulike elementene vann, luft, jord og ild, og hvilke eteriske oljer som passer best til det enkelte element for bedre balanse, og du vil finne ut hvilket element som er dominerende for deg til bruk videre fremover.

 

Workshop 2: Her går vi dypere inn på de ulike stjernetegnene og knytter dette sammen med det du har lært om deg selv og elementene. Etter denne workshoppen vil du ha et klarere bilde av hvilke eteriske oljer som kan støtte deg til en balansert hverdag.

 

Workshop 3: Den siste delen er mer en åpen Q&A workshop der du kan sende inn spørsmål på forhånd etter at du har hatt anledning til å få jobbet litt med det du har lært i de to foregående workshoppene. Vi kommer også til å oppsummere det vi har vært gjennom samt svare på oppfølgingsspørsmål på direkten slik at du kan ta ibruk kunnskapen og eteriske oljene på en god måte.

Astrologi & Eteriske oljer = Stjernedråper
Astrologi & Eteriske oljer = Stjernedråper
Flere datoer
30. mar. 2022, 19:30
Workshop

Dette er for deg:

 

- Som er interessert i å lære mer om hvordan astrologien og de ulike elementene kan påvirke deg - Som har lyst til å bli bedre kjent med deg selv og din unike personlighetstype

- Som er opptatt av selvutvikling

- Som vil lære mer om eteriske oljer

- Som vil knytte personlig utvikling, astrologi og eteriske oljer sammen

 

 

Du har anledning til både å melde deg på workshoppene enkeltvis eller samlet til en rabattert pris!

 

 

En workshop kr 299,-

To workshopper kr 497,-

Alle tre workshopper (FULL PAKKE) kr 599,-

 

Er du med i Otto Essentials Oils teamet får du 40% rabatt på full pakke.

eteriske oljer og astrologi.png
bottom of page