top of page

SPOIL BIZ PREMIERE
21.MARS 2022

ottoessentialsoils.png

HVA ER SPOIL BIZ?

SpOil Biz er en unik mulighet til å bli introdusert for doTERRA som business og forretningsmulighet. Du kommer til å lære om selskapet, om eierne, om hvilket potensiale som ligger i å jobbe med doTERRA.

En gruppe kvinner på et forretningsmøte

HVEM ER SPOIL BIZ FOR?

 

Dette er for deg som er nysgjerrig på doTerra som selskap og er nysgjerrig på å dele eteriske oljer med andre.
 

Kanskje du:

 1. Elsker å hjelpe andre

 2. Vil tjene nok til å få gratis produkter resten av livet

 3. Vil ha en ekstrainntekt

 4. Vil erstatte inntekten din
   

Spoil Biz er åpent for alle ambisjoner.

Plakat2.png

Her lærer du hvordan du også kan komme i gang med å hjelpe andre - ved å dele oljene dine med verden. Vi viser deg hvordan alt er lagt til rette for å hjelpe deg i gang med å gjøre doTERRA til en større del av hverdagen din.

FAKTA OM MINIKURSET:

 • 15 min livesending morgen og kveld over tre dager. Du kan se opptak. Det er lagt opp til at alle skal ha tid å delta. Vi trekker oljepremie hver kveld.
   

 • Du møter 7 erfarne oljeveiledere fra teamet vårt som alle har helt ulik bakgrunn og helt ulike årsaker til at de jobber med doTERRA, på deltid eller heltid. Alle har vi derimot en ting felles. ønsket om å hjelpe andre - og endre verden til et bedre sted for alle.
   

 • Du lærer om selskapet doTERRA, selskapets verdier, og selskapets grunnleggende ønske om å gjøre en forskjell i verden - samt så klart viktigheten av kvalitet og renhet i alle ledd. Denne delen er viktig for å skape en trygghet.   

Det er gratis å delta. Ingen kostnader.

Ingen forpliktelser, kun en mulighet for å lære mer.

Du får i løpet av disse tre dagene et godt overblikk av hva det vil si å være oljeveileder i doTERRA.

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på!

JA! Jeg ønsker å være med på SpOil biz!
Har du allerede en doTERRA konto fra før?

Takk for innsendingen din!

Spørsmål og svar

1. Kan jeg som er helt ny eller ikke engang har egen konto i doTERRA bli med?

Ja det kan du. I løpet av disse tre dagene får du inspirasjon og litt mer kunnskap til å se om dette faktisk er noe for deg. Forkunnskaper trengs ikke. Dette lærer du underveis.

2. Hva med meg som har en konto i doTERRA fra før?

Er du med oss i Otto Essentials Oils og Oljeveilder.no er du hjertelig velkommen til å delta :)

3. Hva om jeg er travel i hverdagen?

Opplegget er tilpasset en travel hverdag. Sendingene er på ca 15 minutter morgen og kveld mandag-onsdag. Du kan se opptak når det passer deg i løpet av dagen og de nærmeste dagene. 

4. Hva skjer etterpå?

De som ønsker å få hjelp og støtte til å jobbe med doTERRA, får mulighet til å bli med på en helt unik 8 ukers opplæring i etterkant. Det eneste som kreves for å bli med videre er at du følger programmet og har en egen konto i doterra via oss. Dette er helt frivillig og noe du tar standpunkt til om du ønsker eller ikke i løpet av uka. Programmet starter uka etter. Her må du sette av 30 minutter i uka til å lære og 30 minutter til strategi og planlegging. Alt utover det er opp til deg, utifra dine mål og ønsker.

5. Jeg er bare litt nysgjerrig på hva dette er. Hva da?

Jo da blir du med på SpOil biz og får innsikt i hva dette er for noe. På den måten kan du ta et reelt valg om det er noe du har lyst til å gjøre eller ikke fremover.

bottom of page