top of page

Lavender

Lavandula angustifolia

Med sin karakteristiske duft og utallige bruksområder, har Lavender blitt en av de mest populære eteriske oljene. I gamle dager brukte romerne og egypterne lavendel til bading og matlaging. Siden den gang har mange oppdaget de utallige fordelene lavendel har. Lavender brukes mye i kosmetikk og parfymer for sin evne til å redusere fremkomsten av ujamnheter i huden og for å lindre hudirritasjoner. I tillegg er de beroligende egenskapene ofte brukt til å roe ned kroppen og forbedre humøret. De allsidige fordelene gjør Lavender til en olje du kan ha for hånden uansett hvor du er.

 

Hovedfordeler

  • Sammen med sin gjenkjennelige duft og unike bruksområder, brukes Lavender til å fremme rolige og avslappede følelser
  • Har den kraftfulle evnen til å lindre og lette forbigående hudirritasjoner
  • Lovpriset og ofte brukt av gamle kulturer, fortsetter å vokse i popularitet i dag for bruk innen kosmetikk og sine aromatiske fordeler
  • Lavender sine utrolige, beroligende egenskaper hjelper med å forbedre humøret og er kjent for å hjelpe å fremme et avslappende miljø

Lavender 15 ml

kr 533,00Pris
    bottom of page