top of page

Hva kan hjelpe deg å gjenopprette hormonbalansen?


ClaryCalm

ClaryCalm er designet for å gi en beroligende, beroligende effekt i løpet av en kvinnes menstruasjonssyklus, og er kjent som en avkjølende eterisk oljeblanding når den brukes på huden, med en blomster, men likevel urteaktig duft. Enten du trenger kjøleeffekter for huden, eller hjelper til med å balansere følelsene dine, er ClaryCalm den perfekte følgesvenn i tider med ubehag og ekstra behov.


ClaryCalm bruk og fordeler

Under menstruasjonen har kvinnekroppen en tendens til å oppleve mye ubehag, både følelsesmessig og fysisk. Bruk de beroligende fordelene med ClaryCalm under menstruasjonssyklusen din, ved å påføre oljen i magen for en beroligende massasje.

Forhøyede følelser er ofte en del av en kvinnes menstruasjonssyklus, men mange ganger kommer ubalanserte følelser rett og slett som en del av livet. Den beroligende aromaen til ClaryCalm kan både berolige og balansere økte følelser når den brukes lokalt på huden. Enten du opplever en forstyrrelse eller mangel på balanse i følelsene dine på grunn av menstruasjonssyklusen, en nylig familietragedie eller noen av livets stressfaktorer, bør du vurdere å bruke aromaen til ClaryCalm for å berolige urolige følelser ved å bruke den på huden. Du kan bruke en dråpe ClaryCalm på hånden, gni håndflatene sammen og inhalere duften av ClaryCalm i 30 sekunder eller mer når du trenger å sentrere følelsene og få ro. Husk — ClaryCalm kan bidra til å balansere humøret ditt gjennom hele måneden, ikke bare under menstruasjonen.

Den avkjølende effekten av ClaryCalm kan være nyttig når kroppen blir for varm. Når du begynner å føle deg rød eller varm, bruk ClaryCalm lokalt på huden for en avkjølende, beroligende effekt. DoTERRA ClaryCalm-blandingen kommer i en praktisk rollerflaske, så når kroppen din har behov for oljeblandingen, kan du rett og slett rulle oljen over huden din for å få en avkjølende følelse som hjelper deg å sette seg og kjøle deg ned.

Selv om ClaryCalm hjelper til med å skape en beroligende bukmassasje under menstruasjonen, kan påføring av oljen på andre områder også hjelpe deg med å oppleve den kule, myke følelsen som ClaryCalm har å tilby. Når du bruker oljeblandingen topisk, bør du vurdere å gni oljen på nakken, på tinningene eller til og med under fotsålene. Du kan fortynne ClaryCalm med fraksjonert kokosnøttolje for å unngå hudfølsomhet.

I tillegg til den aktuelle applikasjonen kan u bruke ClaryCalm i duffuser. ClaryCalm kanogså gi hjelp aromatisk til ubalanserte eller forsterkede følelser. Plasser noen dråper ClaryClam i den eteriske diffuseren du ønsker når du føler at følelsene dine er spesielt forsterket eller følsomme. Å spre ClaryCalm mens du hviler på sofaen, leser favorittboken din, eller bare slapper av hjemme, er en fin måte å sentrere følelsene dine på og fjerne økt følsomhet.


Ingredienser:

Muskatsalvie, Lavendelblomst, Bergamotteskall, Romersk kamilleblomst, Ylang Ylang-blomst, Sedertre, Geranium, Fennikel frø, Gulrotfrø, Palmarosa urt, Vitex Leaf / Berry

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page