top of page

Få det mer gøy med appelsinoljen!Med utallige bruksområder for hjemmet, kroppen og sinnet, er det ikke rart at Wild Orange eterisk olje er en av doTERRAs mest solgte eteriske oljer. Den forfriskende, søte duften av appelsin gjør den populær for aromatisk og topisk bruk, mens sitrussmaken til oljen kan sette ekstra pift til enhver drikke, forrett eller dessert. En virkelig allsidig olje, doTERRA Wild Orange er viktig for enhver samling av eteriske oljer.
doTERRA Wild Orange eterisk olje er definitivt en olje du vil ha for hånden hjemme og på farten. Når du begynner å bruke Wild Orange, vil du snart oppdage de ubegrensede bruksområdene som har gjort denne oljen til en av doTERRAs mest populære. Med ansvarlig innkjøp og intrikate testing gjennom CPTG Certified Pure Tested Grade™​​​​​​​, jobber doTERRA hardt for å sikre at hver flaske eterisk olje, inkludert Wild Orange, er trygg og av høyeste kvalitet. Så hvis du leter etter ren, potent Wild Orange eterisk olje, trenger du ikke lete lenger.


Bruk og fordeler

Muligens en av de mest distinkte egenskapene til Wild Orange eterisk olje er dens kraftige duft. Den sterke, søte, sitrusaromaen til Wild Orange gjør den nyttig for å rense luften, fremme og gi energi til et oppløftende miljø, eller bare skape en behagelig lukt i hjemmet. For å utnytte den rensende kraften og aromaen til Wild Orange eterisk olje, plasser noen dråper på luftfilteret hjemme. Dette vil forbedre hjemmets duft samtidig som det renser luften.

De rensende egenskapene til Wild Orange eterisk olje er ikke bare nyttige for å rense luften, men du kan også bruke oljen til å rense overflater rundt i hjemmet. I likhet med sitronolje kan Wild Orange eterisk olje brukes til å tørke ned ofte brukte overflater rundt i hjemmet når du ønsker å rense dem. Ikke bare er Wild Orange nyttig for å rense kjøkkenbordet, benkeplaten eller noe familien din kan bruke ofte i løpet av dagen, men det kan også være nyttig når du rengjør badet. Ha tre dråper Wild Orange i vasken eller avløpet i badekaret for å fjerne ubehagelig lukt eller skitt. Sørg for å la oljen fordampe før du kjører vannet.


Vil du legge til den deilige smaken av Wild Orange til frokosten din? Vi har de perfekte oppskriftene som vil gi litt glede til enhver morgen når du kanskje føler deg slapp. Etter å ha opplevd den spennende vrien på denne klassiske oppskriften, vil du aldri gå tilbake til å spise vanlig fransk toast til frokost. Hvis du ikke har nok tid til å lage fransk toast om morgenen, kan du lage Blåbær & Wild Orange Muffins på forhånd og nyte dem hele uken! Med andre deilige smaker som kanel, blåbær og kokos, vil disse søte små bitene gi en god start på dagen.

Mens mange mennesker bruker Wild Orange eterisk olje i diffuser for å rense luften, kan denne oljen også bidra til å heve humøret og øke følelsen av energi. I begynnelsen av en stressfylt dag, vurder å bruke den i diffuseren for å gi en revitaliserende aroma som vil hjelpe deg gjennom enhver oppgave. Hvis du føler mangel på energi sent på ettermiddagen eller tidlig på kvelden, kan du spre Wild Orange for å bidra til å løfte humøret ditt og øke bevisstheten.

En annen unik egenskap ved Wild Orange eterisk olje er dens evne til å polere tremøbler - en egenskap som ofte finnes blant eteriske sitrusoljer. Du kan enkelt lage din egen møbelpolish hjemme ved å kombinere olivenolje, eddik og Wild Orange eterisk olje i en sprayflaske. Denne blandingen vil gi liv til gamle bord, stoler eller tregulv ved å bli kvitt støv som ofte får møbler til å se matte ut.

Folk elsker den forfriskende, oppløftende duften av Wild Orange eterisk olje. Mens duften av Wild Orange kan nytes mens du sprer oljen, kan du også påføre Wild Orange eterisk olje topisk på huden for å dra nytte av dens energigivende egenskaper. For å få en energigivende boost, bruk en til to dråper i håndflaten sammen med like deler eterisk olje av peppermynte og frankincense. Gni deretter kombinasjonen på baksiden av nakken for å opprettholde oppløftende følelser. Hvis du først vil føle deg energisk om morgenen, tilsett noen dråper Wild Orange eterisk olje til kroppsvasken din for en oppkvikkende dusj.

Wild Orange eterisk olje har evnen til å støtte kroppens naturlige forsvar når det er mest nødvendig. I løpet av kalde værmåneder bør du vurdere å tilsette en eller to dråper i en kapsel for å støtte en sunn og sterk kropp. Hvis du ofte drikker te, tilsett noen dråper av Wild Orange til favoritt-teen din når du ønsker å støtte kroppens naturlige forsvar. Du kan også ganske enkelt legge til en dråpe Wild Orange i et glass vann hver dag for å tilføre smak og fremme generell helse.


Leter du etter måter å bruke Wild Orange eterisk olje topisk på huden? Den friske, søte duften av Wild Orange-olje gjør den til et behagelig tillegg til alle hjemmelagde skjønnhetsprodukter. Prøv å lage Body Butter neste gang du vil tilføre litt ekstra fuktighet til huden din. Med ingredienser som sheasmør, kokosnøttolje, eterisk grapefruktolje og Wild Orange eterisk olje, vil huden din være glatt i flere dager etter at du har påført dette sitrussmøret. Etter at du har fuktet huden din, ikke glem å gi leppene dine litt omsorg med hjemmelaget lipbalm hvor du bruker Wild Orange eterisk olje for å gi deg en naturlig leppepomade med en deilig smak.

Mens Wild Orange eterisk olje er et deilig tillegg til frokosten, lunsjen eller middagen din, er den også ofte brukt i drikkevarer og smoothies. Når du lager en smoothie, er de mulige kombinasjonene av frukt og eteriske oljer uendelige! Vil du ha en deilig smoothie som bruker den søte smaken av Wild Orange? Ta en titt på denne Wild Tropical Smoothien som kombinerer de nydelige smakene av mango, jordbær og ananas med den distinkte smaken av Wild Orange eterisk olje. Hvis du vil ha en sunn smoothie som hjelper deg å starte dagen på riktig fot, sjekk ut vår Tropical Colada Smoothie med vanilje TrimShake og Wild Orange eterisk olje. Det vil få smaksløkene til å hoppe av glede!


Ha en nydelig dag! Test ut dine kreative egenskaper med wild orange allerede i dag!

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page