top of page

BOGO - Kjøp en og FÅ en

Oppdatert: 18. jul. 2021

Nå er BOGO tilbake! Det betyr at vi kan gjøre noen skikkelige gode KUPP!


Mandag 19.juli går startskuddet og det varer til fredag 23.juli.


Merk at tidspunktet er nytt!

Tradisjonelt har BOGO-er blitt utgitt rundt midnatt, og vi venter ivrig ved start. Nå er BOGO-tilbudene tilgjengelige på et tidspunkt som passer for alle! BOGO-tilbud er tilgjengelig den første dagen i BOGO-uken kl.19:00 og til siste dag kl 19:00 eller så lenge lageret varer .


Husk at du kan legge til flere BOGO-tilbud i en ordre. BOGOer er gruppert i den oppgitte kampanjeperioden. Det betyr at du skal kjøpe det produktet du ønsker, også legger de produktene du får seg automatisk på. I løpet av denne tidsrammen kan du kjøpe alle tilbudene, så lenge lageret varer, i en bestilling for å spare på fraktkostnadene.Vær oppmerksom på at du ikke kan betale for BOGO-tilbud med produktpoeng.


Så til tilbudene!


  1. Kjøp Serenity, Få balance


2. Kjøp Rose FÅ Beautiful Touch Blend (eksklusiv olje) + Magnolia touch3. Kjøp Patchouli og få Citrus Twist (eksklusiv olje)4. Kjøp Purify FÅ Citronella
5. Kjøp Ginger FÅ CardamomHvordan forberede deg til BOGO-start på mandag?


1. DoTERRA har laget en bok med informasjon om oljene. Last den ned


2. Følg med på sosiale medier og i opplæringsgruppen vår. Der vil det blir lagt ut mer informasjon og opplæringsvideoer slik at du skal være mest mulig klar!


3. De beste tilbudene går tomme i løpet av kort tid! Er det noen tilbud du ønsker å sikre deg så vær klar når det starter.


4. Lurer du på noe så spørr i opplæringsgruppen! Om du har behov så booker du helt enkelt samtaletidspunkt nå også under bookingtider.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page