top of page

Blir du vår neste doterra leder i OttO Essentials Oils?


Holder ikke dere på med opplæring i rene eteriske oljer? lurer mange på, når vi stiller dette spørsmålet. Og jo det gjør vi. Flere og flere begynner å bli kjent med hva rene eteriske oljer er. Det er helt riktig at vi har fokus på å hjelpe andre med å bruke eteriske oljer riktig i forhold til den enkelte sitt behov.


Det færre vet er at det stadig blir flere og flere som bruker eteriske oljer fra doterra i teamet vårt, noe vi selvsagt er svært takknemlig for og synes er utrolig stort og gøy. Derfor trenger vi også flere til å lære bort og følge opp, slik at vi fremdeles kan holde på den gode servicen og oppfølgingen som vi streber etter.


Men hvordan kan jeg tjene penger på doterra? får jeg ofte spørsmål om da. Alle registrerer sin egen kundekonto i doterra. Det blir vel ikke penger av sånt? Men jo det blir det, svarer jeg... Jeg viser bare til den reisen vi har hatt de siste månedene.


Det er sånn at doterra utbetaler bonus til de som deler med andre. Og enda mer til de som deler sin kunnskap med andre. Det finnes 3 typer mennesker som har sin egen konto i doterra.


  1. De som bruker produktene

  2. De som deler med sine nærmeste

  3. De som er opptatt av å bygge en business og leve med en økonomisk frihet med bonusene utbetalt fra doterra.


1. De som bruker produktene

Dette utgjør den største delen av de som er registrert i doterra. Det som representeres her er at du er glad i dōTERRA og de rene eteriske oljene og kjøper eteriske oljer for å dekke eget og familiens behov. Du er opptatt av å lære mer om hvordan eteriske oljer påvirker helse og velvære. Du lærer deg hvordan du på best mulig måte får enda større rabatter i forhold til hvordan du handler produktene. Du ønsker å henvise familie og venner som vil vite mer til en dōTERRA leder. Vi holder opplæringer, kurs, oppfølging for alle. Dette er viktig for oss i OttO Essentials Oils.


2. De som deler med sine nærmeste

Det som representeres her er du er glad i dōTERRA og ønsker å dele eteriske oljer med andre når det passer. Du ønsker å tjene nok i bonuser slik at det betaler for egen månedlige LRP ordre (den mest lønnsomme måten å handle på i doterra). Du ønsker også å være vert/vertinne og invitere personer til presentasjoner som holdes av en dōTERRA leder. Ofte så starter en med å bruke eteriske oljer fra doterra også begynner man helt naturlig å dele det med andre etterhvert.


3. De som er opptatt av å bygge en business og leve med en økonomisk frihet med bonusene utbetalt fra doterra

Det som representeres her er at du er glad i doTERRA og ønsker å dele eteriske oljer med andre. Du er opptatt av å skape inntekt gjennom å bygge en doTERRA forretning hjemmefra. Du begynner å presentere eteriske oljer og forretningsmuligheten til andre. Du lærer aktivt og bruker kunnskapen for å støtte dine team medlemmer. Vi i OttO Essentials Oils viser deg hvordan du gjør dette på den rette og kjappeste måten. Du får også god oppfølging her, helt til du klarer å stå på egne bein og bidra aktivt selv.Jeg er nysgjerrig på hvilket nummer du er akkurat nå. Er du en nr.1, en nr.2 eller en nr.3?

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page