top of page

6 tips til å bruke oljeflaskene dine på nytt!

Eteriske oljer har utallige bruksområder, men hva med selve flaskene? Det er viktig å være oppmerksom på resirkulering der vi kan, og dette gjør-det-selv tipsene er en morsom og lettvint måte å gjøre en stor forandring på!


Her er noen ideer om hva du kan gjøre med doTERRA-flaskene dine når det (nesten!) ikke er noen eterisk olje igjen.


Disse ideene er en enkel og morsom måte å hjelpe deg med å redusere avfall!


1. Forvandle flaskene dine til dine favoritt blandinger eller romssprayer

Du tilsetter bare noen få dråper med en olje og deretter en til, og fyller deretter med FCO og legger en rulle på toppen


2. Fyll en grundig vasket og ren flaske med bærerolje. Nå har du en oljeflaske med reisestørrelse!


3. La flere tomme eller nesten tomme flasker trekke i vann, og bruk deretter duftvannet som romspray.


Legg flaskene i bløt i en glassbolle (ikke plast, da du ikke vil at plasten skal absorbere den resterende oljen), i en løsning av varmt vann og et par klyper salt. La flaskene trekke i minst 30 minutter. Hvis du har flere tomme EO-flasker, legg gjerne noen flasker i samme bolle og lag en blanding av dufter. Når du har fått det aromatiske vannet ditt, kan du bruke dette i en sprayflaske som luftfrisker eller deodoriserende spray.


4. Lag dekorative små vaser for å gi et fargeklatt i hjemmet ditt


5. Lag dine egne duftende badesalter


• Tilsett nesten tomme eteriske oljeflasker i en glassbeholder med Epsom-salt.

• Dekk til eteriske oljeflasker med Epsom-saltet.

• Etter noen dager vil saltet ha absorbert eterisk olje.


6. Lag en mini siv diffuser


Lag en reisestørrelse med mini duftpinne- diffuser ved hjelp av pinner som er kuttet ned til riktig størrelse for eteriske oljeflasker. Du får din egen lille, ferdige diffuser!

Fordi en duftpinne- diffuser fungerer uten varme og uten elektrisitet, kan de dufte med en lett lukt som gjennomsyrer et rom over tid. Selv en liten diffuser vil ha stor innvirkning på et hotellrom.


En duftpinne-diffuser er laget i to deler. Den første er en beholder for å holde bæreroljen / eterisk oljeblanding (din resirkulerbare eteriske oljeflaske), og den andre delen er de naturlige bambuspinnene som fukter den duftende oljen opp i pinnen og opp i luften. For best suksess må du kanskje kutte sivet ned til ca. 12 cm. Gi det et forsøk.

236 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page