top of page

MAI 2021

Månedens produkt – Tangerine (15 ml)

 

Tangerin har vært i bruk i lange tider i kinesisk kultur. Tangerine er et populært og smakfullt tilskudd i både kaker og fruktsmoothies – og kan brukes i stedet for andre sitrusfrukter.Tilsett den eteriske oljen Tangerine i teen eller limonaden hvis du vil gi drikken en oppkvikkende vri! På grunn av innholdet av limonen virker dessuten oljens søte og syrlige aroma både oppløftende og beroligende. 

 

Få månedens GRATIS produkt når du legger inn en enkelt lojalitetsbestilling på minst 125 PV og bestillingen behandles innen 15. mai 2021. 

10 % rabatt – Zendocrine™ (15 ml) 

 

Zendocrine er en olje som passer for dem som ønsker å legge om livsstilen. Hvis du skal i gang med et nytt prosjekt eller har satt deg et mål og trenger hjelp til å kickstarte reisen mot målet, kan du ta én dråpe doTERRA Zendocrine hver dag i en uke som ledd i et velværeregime.
 

Rabatten på 10 % gjenspeiles i prisen som vises. Rabatten gjelder ikke for poenguttaksbestillinger.  

Skjermbilde 2021-05-01 kl. 11.52.18.png

dōTERRA Citrus Bloom™ Collection - tidsbegrenset tilbud 

 

doTERRA Citrus Bloom Collection er tilbake i en begrenset periode – en herlig måte å skjemme seg selv bort fra topp til tå. 

Den merkebeskyttede blandingen Citrus Bloom er en perfekt fusjon av de oppkvikkende eteriske oljene Wild Orange og Grapefruit og de beroligende eteriske oljene Lavender, Roman Chamomile og Magnolia, alle av CPTG™-kvalitet.

 

Den inspirerende blandingen skaper en aroma som forener sitrusfruktens friskhet med myke hint av nyplukkede blomster. 

Skjermbilde 2021-05-01 kl. 11.51.47.png

doTERRA Citrus Bloom Collection omfatter: 
 

  • dōTERRA Citrus Bloom™ Hand and Body Lotion (200 ml) 

  • dōTERRA Citrus Bloom™ Body Wash (250 ml) 

  • dōTERRA deodorant med dōTERRA Citrus Bloom™ (75 g) 

  • dōTERRA Citrus Bloom™ Foaming Hand Wash (473 ml) & Dispenser (236,5 ml kapasitet) 

 

Tilgjengelig i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Dette produktet tilbys kun som en del av et sett og er ikke tilgjengelig for individuelt salg.

Skjermbilde 2021-05-01 kl. 11.51.32.png

Brevi™ Diffuser – tidsbegrenset tilbud

 

Med Brevi Diffuser kan du forvandle atmosfæren i ethvert rom – tilbake i en begrenset periode eller så langt lageret rekker.  

 

Brevis sirkulære design har et elegant, moderne uttrykk. Den kan være i kontinuerlig drift i fem timer eller periodisk i ti timer, er ultrasonisk, stillegående og har flere lysinnstillinger. Enten du bruker den hjemme eller på kontoret, kommer du til å elske Brevi Diffuser!

 

Tilgjengelig i tre stilige fargevalg:Walnut (valnøtt), Marble (marmor) og Stone (stein). 

 

Tilgjengelig i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. 

Skjermbilde 2021-04-01 kl. 22.06.17.png

Deep Blue™ gavesett 
Tidsbegrenset tilbud 

Gi en gave som fremmer avslapping til en du bryr deg om. Gavesettet Deep Blue er den perfekte gave til dem som har behov for litt lindrende komfort. Settet, som er perfekt til travle mennesker og treningsentusiaster, inneholder verktøyene som trengs for å slappe av – hvor og når som helst. Det består av en 120 ml Deep Blue Rub™ Soothing Lotion, en massasjeball og en 15 ml refilltube i miniatyr, og alt er pakket i en gjenbrukseske i tre. 

Tilgjengelig i en begrenset periode eller så langt lageret rekker.
 

Volana Parfyme

 

Uberørt og spektakulær er den magiske øya Madagaskar hjem for svimlende landskap, fantastisk naturlig skjønnhet og verdens mest unike flora og fauna. Bredden av denne idylliske øya blir vasket av klart turkisvann, og luften er duftende med duften av eksotiske blomster.


Innbegrepet av romantikk, Madagaskar, er inspirasjonen til doTERRAs personlige duft, Volana. Laget med CPTG ™ eteriske oljer av Ylang Ylang, Gardenia, Patchouli, Vetiver, Bergamot, Clove og Sandalwood blanding for et inspirerende spekter av dufter.

Skjermbilde 2021-05-01 kl. 13.49.49.png
bottom of page