top of page

LASERFOKUS

15 uker program med fokus på video

Bli god på video denne høsten!

Ta opp video på konserten

Kurset er for deg som:

- Har lyst til å fokusere på video denne høsten

- Som har lyst til å sparre med en gruppe

- Deler eteriske oljer med andre

- Vil dele din kunnskap

- Ønsker å bli synlig i markedet

- Ønsker å være en god sparringspartner for de andre på kurset

Laserfokus vil gi deg inspirasjon, tips, triks og masse glede og morro igjennom høsten! Du vil få lyst til å øve på å lage ulike videoer på en enkel måte som passer for deg!

Det er ingenting du må, burde eller skulle, men for å få glede og utbytte av kurset er det anbefalt å sette av litt tid til å lære og øve!

Det vil være opplæringsvideoer den ene uken også har vi gruppesamtale uken etter. På den måten kan du stille spørsmål, dele erfaringer, frustrasjon, glede og mestring. Det er på gruppesamtalene vi virkelig får integrert læringen. Det er ingen krav til å ha måtte sett videoopplæringen på forhånd på gruppesamtalene, men det er en fordel. I kurset (uke 40 og uke 41) vil vi ha en videooppgave som du har mulighet for å sende inn og få tilbakemelding på, om du ønsker.

Du er akkurat der du skal være, så det er lov å delta på kurset, bare for å komme litt igang og teste ut video, eller om du ønsker å bruke det aktivt for å dele videre med andre. Det er bare flott at vi er på forskjellige steder og vi heier på hverandre uansett intensjon vi har med kurset!

Anker 1

Prakisk informasjon:

Jeg vil være med!

Takk for din påmelding!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
Anker 2
bottom of page