top of page
KURS.png
Kvinne på stranden

Nå har du mulighet til å bli med på et 3 måneders kurs som kan være med på å endre livet ditt!

La drømmen bli din virkelighet!

Frigjør deg fra Forventninger med eteriske oljer; er AKKURAT det kurset! Kurset som ikke er som et vanlig tradisjonelt kurs, men det er kurset som får deg til å tenke, til å endre kurs, til å tørre å ta noen avgjørelser for at du kan bygge et fundament for å leve det livet du drømmer om.

Det er kurset du kan ta selv om du har en hektisk hverdag og du vil få kursbevis ved endt kursperiode.

Kurset foregår online med kursmoduler og online gruppecoachinger.

Eteriske Oljer

Det er ikke nødvendig, men du vil få enda mer ut av kurset om du integrerer eteriske oljer fra doTERRA underveis i kurset. Eteriske oljer er ikke inkludert i kurset, men har du ikke eteriske oljer fra doTERRA fra før, så gi beskjed, så vil jeg gi deg et godt og eksklusivt tilbud på oljene som brukes under kurset. Eteriske oljer fra doTERRA er helt rene eteriske oljer som kan være nøkkelen som åpner opp for at du integrerer kunnskapen til virkelighet. Hvordan og årsak, vil du få mer forståelse for på kurset. 

Praktisk informasjon

Første kursleksjon blir sluppet i en egen portal som du får tilgang til 28. august. I løpet av kurset er det 6 «slipp» av kursleksjoner, for at du skal kunne omdanne kunnskapen på best mulig måte. Vi har også 6 stk onlinesamlinger med gruppecoaching på zoom. Ved endt kurs får du et kursbevis.

Du får være med i en lukket facebookgruppe spesielt for dette kurset. Her deler du det du måtte ha på hjertet, og hvordan det går underveis. Du kan også stille spørsmål her i gruppa. Det blir en liten, tett og sammensveiset gjeng, som får mye støtte og glede av hverandre og samarbeidet underveis i kurset. Dette bidrar også til at Linda kan gi tett oppfølging til hver enkelt.

 

Pris for 3 måneders kurset (14 uker) er kr 6990,-

For dette får du altså kursleksjoner fordelt utover hele perioden, du får gruppecoachinger og oppfølging i egen facebookgruppe.

Det er også mulig å dele betalingen opp i 5 rater á kr 1490,- (totalt for kurset kr 7450,-)

Jeg er med på kurset
Har du konto i doTERRA og tilgang til eteriske oljer herifra?
Påmeldng og betaling

Takk for at du er med!

bottom of page