top of page
Arborvitae.jpg

Arborvitae

Med naturlige bevaringsegenskaper fungerer eterisk olje fra det opprinnelige kanadiske Arborvitae-treet som et kraftig rensende og rensende middel, samtidig som det gir en varm, jordaktig aroma.

Bergamot.jpg

Bergamot

Med både beroligende og oppløftende evner, kan Bergamot olje fjerne engstelige følelser og samtidig gi rensende fordeler.

Black Spruce

Black Spruce

En kraftig tre olje, Black Spruce destilleres fra nåler og grener av Picea Mariana treet. Den er kjent for å skape en avslappende atmosfære, og start dagen med de avkjølende og beroligende fordelene med Black Spruce. 

Cardamom

Cardamom

Gjennom et samarbeids-innsats initiativ i Guatemala, henter doTERRA kardemommefrø av høy kvalitet som destilleres til kardemomme eterisk olje som kan hjelpe med gastrointestinale og respiratoriske helse ved inntak. 

cedarwood

Cedarwood

Med egenskaper som hjelper til med å berolige sinnet og kroppen, fremmer den varme, treaktige duften av sedertreolje et avslappende miljø når det brukes lokalt eller aromatisk.

Cilantro

Cilantro

Den friske urtearomaen av eterisk olje fra koriander gjør den nyttig til matlaging. Det brukes også i såper for rensende formål.

citronella

Citronella

Citronella er et høyt gress dyrket i Asia med en skarp, frisk aroma. Det er beroligende for huden og skaper en oppløftende atmosfære. Eterisk olje fra Citronella er et kjent kraftig insektmiddel.

clove

Clove

Nellik eterisk olje er kjent for sin evne til å rense tenner og tannkjøtt, og er også en stimulerende og energigivende olje som gir en varm, treaktig aroma.

coriander.png

Coriander

Korianderolje har samme kjemiske sammensetning som lavendel. Det er også kjent for å hjelpe til med å opprettholde en klar hudfarge og skape en avslappende atmosfære.

Douglas Fir.png

Douglas Fir

Fremstilt fra unge trær i New Zealand, har premium Douglas granolje en forfriskende, luftig aroma og kan rense huden når den brukes topisk.

Basil_edited.jpg

Basil

Basilikumoljens krydret, men urteaktige natur gjør den til en allsidig olje som kan brukes til å skape et rolig, avslappet miljø eller til å tilsette litt ekstra smak mens du lager mat.

Black Pepper

Black Pepper

Med bemerkelsesverdige fordeler kan Black Pepper eterisk olje brukes til å tilsette krydder og skarphet når du lager mat.

Blue tansy

Blue Tansy

Blue Tansy eterisk olje, som kommer fra den årlige gulblomstrede middelhavsplanten, inneholder mye kamasulen og sabinene. En viktig olje i doTERRA Deep Blue-blandingen, Blue Tansy olje er beroligende for sinn og kropp .

Cassia

Cassia

En varm olje som dateres tilbake til bibelsk tid, og eterisk olje fra Cassia kan fremme sunn fordøyelse og immunfunksjon samtidig som den gir en sterk, oppløftende aroma.

celeryseed

Celery Seed

Selleri frø er hentet fra selleri-planten og forbedrer fordøyelsen når den tas innvortes. Den er beroligende for huden og gir en behagelig massasje etter trening.

cinnamon bark

Cinnamon Bark

Kanelbarkolje er kjent for bruk som krydder, og har også mange helsefremmende fordeler.

clary sage

Clary Sage

Med bruk som dateres tilbake til middelalderen, inneholder Clary Sage eterisk olje avslappende og beroligende egenskaper som hjelper til med foryngelse og beroligende hud.

Skjermbilde 2021-03-03 kl. 17.48.55.png

Copaiba

Copaiba, i likhet med Black Pepper, har en beroligende aroma og støtter et sunt immun- og kardiovaskulært system når det tas innvortes

cypress.png

Cypress

Den rene, friske aromaen av eterisk olje fra sypress blir ofte brukt i diffuseren med sitrusoljer. Det kan hjelpe til å styrke sansene.

eucalyptus.png

Eucalyptus

Brukes til å rense overflater og luft, Eucalyptus eterisk olje kan bidra til å fremme følelser av avslapning og klar pust.

bottom of page