top of page

Å kjøpe rene eteriske oljer

rose.jpg

Når du vil kjøpe eteriske oljer, er det uendelige muligheter. Eteriske oljer er tilgjengelige online, i dagligvarebutikker, i små nabolagsbutikker, på bondens marked og praktisk talt andre steder du kan tenke deg.

Før du overleverer pengene dine, er det noen viktige ting du vil vite og huske på når du kjøper eteriske oljer.

Ikke alle eteriske oljer er like!


Før du kjøper eteriske oljer, bør du vite at ikke alle oljer er like. Eteriske oljeselskaper bruker forskjellige typer metoder for å produsere eteriske oljer. Noen selskaper bruker bare rene planter av høy kvalitet, mens andre bruker syntetiske fyllstoffer i stedet for ekte planter for å spare penger.

 

Hvis du tror du er klar til å kjøpe eteriske oljer, kan du stille disse tre spørsmålene først:
 

1. Har selskapet du planlegger å kjøpe fra, informasjon om hvor oljene deres kommer fra og hvordan de lages?

2. Tester selskapet oljene sine for forfalskning eller forurensning før de selger det endelige produktet?

3. Bruker selskapet upartisk testing fra tredjepart? Deler de testresultater med publikum?


Ved å stille bare noen få spørsmål får du en bedre ide om hvilke typer oljer du vil kjøpe. Hvis et selskap ikke gir informasjon om plantene de bruker, hvor plantene kommer fra, hvordan oljene blir laget, eller hvilke testprosesser de bruker, kan det bety at de hopper over viktige trinn i den eteriske oljeproduksjonsprosessen. De kan for eksempel bruke syntetiske fyllstoffer for å redusere kostnadene.

Er det trygt å kjøpe billige eteriske oljer?
 

Dessverre, mens det å kjøpe billige eteriske oljer kan virke som en god idé i begynnelsen, kan det være potensielt skadelig for deg og din familie. Billigere oljer har vanligvis lavere kvalitet og har ikke gjennomgått de riktige testmetodene for å sikre sikkerhet og renhet.

Eteriske oljeselskaper kutter noen ganger hjørner og ofrer forbrukernes sikkerhet. Når du undersøker eteriske oljeselskaper, kan du prøve å finne et selskap med gjennomsiktige standarder for oljeproduksjon.

For eksempel har doTERRA opprettet CPTG Certified Pure Tested Grade ™ testprosess for å sikre at hver enkelt flaske doTERRA eterisk olje er laget uten forurensninger eller forfalskning.

CPTG_edited.jpg
doterra.png

Hva er de beste eteriske oljene?
 

Når du er klar for å kjøpe eteriske oljer, kan du spørre: "Hvilke eteriske oljer er best?"

 

Som nevnt er de beste eteriske oljene de som er rene, uten forurensning eller forfalskning. Rene eteriske oljer gir et trygt og naturlig alternativ for familien din, uten risikoen som skyldes forfalskede oljer. Rene eteriske oljer er det beste alternativet fordi de vil være av høy kvalitet og er trygge, noe som gir deg sjelefred når det gjelder bruk av eteriske oljer i hjemmet ditt.

 

Når du har gjort undersøkelsene dine, vil du kunne velge de eteriske oljene for dine behov.

 

Husk at de beste eteriske oljene er:
 

  • Ren

  • Sikker

  • Laget uten syntetiske fyllstoffer

  • Fri for forurensninger

  • Uforfalsket


Hvordan vite om eteriske oljer er rene
 

Vi vet at rene eteriske oljer er de beste eteriske oljene, men hvordan kan du vite om en eterisk olje er ren?

Mange eteriske oljeselskaper hevder å ha "rene" oljer; Det garanterer imidlertid ikke at oljene er fri for forfalskning eller syntetiske fyllstoffer. Her er tre måter som doTERRA kan sikre at kundene får rene, uforfalskede oljer.

 

Tre måter doTERRA sikrer eterisk oljerenhet:

1. Ansvarlig innkjøp: doTERRA skaffer oljer fra hele verden, og bruker de beste plantene og dyktige høstmaskiner for å sikre at hver flaske olje er av høyeste kvalitet.
 

2. Grundig testing: doTERRA tester hvert parti eterisk olje for å beskytte mot forfalskning eller forurensning.
 

3. Gjennomsiktighet: hver flaske doTERRA eterisk olje har en kode på bunnen. Du kan bruke den til å se renheten til oljen din. Vil du prøve det? 

Kom igang idag!

For å komme igang med doTERRA eteriske oljer registrerer du din egen kundekonto igjennom en selvstendig distributør. 

I OttO Essentials Oils er vi flere selvstendige oljeveiledere som hjelper deg i gang, og samtidig sørger for at du får den opplæring og hjelp som du har behov for. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av samme dag og hjelper deg igang.

bottom of page