top of page
superpower.png

NY PRIS: For hele workshoppen 2 X 3 timer Kr 2.222,- + adm.gebyr på 55,77kr

OPPLEV indre harmoni og finn

DIN KVINNELIGE SUPERPOWER

En workshop for å gjenoppdage DIN VERDIGHET!

Har du følt deg stresset og oversett i hverdagens travle tempo?

 

Setter du alltid andres behov foran dine egne?

 

Vi forstår hvordan du har det. Den overveldende følelsen av å miste kontrollen, å ikke kunne lande og finne ro. Det kan være vanskelig å koble seg til ens indre og virkelig forstå hva som foregår inni deg.

kvinner.png

Hva om du kunne møte mennesker som virkelig heier på deg, støtter deg og ønsker å hjelpe deg oppriktig? Et sted hvor du kan være deg selv uten å føle deg feil, men akkurat slik du skal være.

Vi inviterer deg derfor med på vår aller første fysiske workshop på Jessheim hvor du skal får de endringene DU ønsker deg for å ta den plassen du fortjener!

Dette er ikke et kurs hvor du må finne ut av ting på egenhånd i etterkant. Det er ikke et kurs hvor du ikke er viktig eller blir fulgt opp. Du skal absolutt ikke passe inn i noen mal!

Her blir du bedre kjent med deg selv og hvordan du fungerer! Her skal du slappe av og være deg selv og bare få verktøy og påfyll og kose deg glugg ihjel!

Vi tror ikke bare, VI VET at når du har det bra og koser deg, ja da kan du slappe av, og på den måten skape vekst og forandring på dine premisser! Vi hyller ulikhetene og hos oss er DU invitert som VÅR SPESIELLE GJEST!

Et nærmere blikk på hva du kan vente deg!

Er du klar til å bryte ut av den stressende hverdagen og finne den indre roen du fortjener?

 

Vi vil guide deg gjennom en reise mot takknemlighet, egenverdi, og indre styrke.

Vi vet at det kan være utfordrende å stå stødig i seg selv i en verden full av stress og mas.

 

Derfor integrerer vi kraften av eteriske oljer i våre workshop, kombinert med bevegelse og meditasjon, for å hjelpe deg med å finne balansen du søker.

Uansett om du kommer uten kunnskap, energi eller føler deg helt utslitt, vil du gå ut igjen fylt med ny energi og vitalitet. Vi gir deg konkrete verktøy som vil hjelpe deg å finne ut hva som virkelig er viktig for deg, og styrke din evne til å sette grenser og hevde din selvverdighet.

Denne workshoppen er ikke bare en investering i deg selv, det er en hyllest til deg! Vi setter av tid for deg, vi prioriterer det som er viktig, og når du går ut herfra, vil du være fylt til randen med indre harmoni og ro.

Så hvorfor bør du melde deg på denne workshoppen?

Fordi du fortjener det. Fordi du fortjener å finne tilbake til den verdigheten som alltid har vært inni deg. Så bli med oss og opplev en transformasjon som vil vare livet ut.

LOKASJON

PRAKTISK OM STEDET:

I lyse og trivelige lokaler på Allergot ungdomskole på Jessheim holdes workshoppen.

Adresse: Oddvar Jensens veg 1, 2053 Jessheim.

Det foregår lørdag 13. april og søndag 14.april.

Begge dager kl. 12.00-kl. 15.00

Praktiske detaljer som er greit å vite om:

DITT NYE JEG ETTER WORKSHOPPEN VIL

Føles lettere

Kjennes roligere

Gladere

Balanse i egen kropp

Kontakt med egne behov

Stoltere og tryggere i hvem du selv er

Hvordan fungerer det?

Hver dag varer i 3 timer, og dag 2 bygger på dag 1. Dette gir deg muligheten til å virkelig fordype deg i prosessen og oppnå maksimalt utbytte. Fra å lære å sette grenser til å utforske din verdi, vil hver dag utforske ulike aspekter ved din indre reise.

Du få muligheten til å utforske og styrke din indre verden. Så bli med oss på denne reisen, og oppdag det indre gullet som allerede finnes i deg!

OM

Liz Elisabeth Melland

Jeg er 45 år har to barn Jeg tror på det å være deg selv. Selv er jeg utdannet Eq Terapaut. Tatt mange coaching kurs med forskjellig vinklinger for å øke livskvalitet. Jeg er Latteryogaleder Groove og Bevegelses fasilitator for å komme i kontakt med egen kropp. Jeg er opptatt av hvordan kropp og hode kan samarbeide på en god måte og danne nye gode mønstre gjennom å føle hvordan det er å være deg slik skapes en god relasjon til deg selv.

 

Ved å øve på tilstedeværelse åpnes sansenes magiske verden seg opp, slik at du får gode verktøy for å skape din indre rytme. Dette åpner opp en verden som du ikke ante eksisterte dypt der inne i deg selv.

 

Jeg tror på at sårbarhet er kvinnens superpower - som gjør det å lede med hjerte enkelt og nydelig. Jeg gleder meg til å utforske ,undre ,le og puste med deg.
 

Ta gjerne med en veninne slik at denne opplevelsen kan deles med noen nære deg og dele denne magien. Fra mitt hjerte til ditt hjerte

433993441_799161682082839_3792821354345146525_n.jpg
IMG_1335_edited.jpg

Om

 Coach Linda Olsrud

Linda Olsrud Leder & livsstilscoach som til daglig drifter Oljeveileder.no. Linda har bred bakgrunn og erfaring. Blant annet innen internasjonal markedsføring & relasjonsledelse, etablering & drift av selskaper, medisin, friskvernskonsulent, coach & motivator. Linda brenner for at hver enkelt person som hun jobber med, finner sitt indre lys, og at gnisten vokser seg stor og sterk.

I denne workshoppen vil Linda bidra med å løsne opp i blokkeringer og finne energiflyten i kroppen din. 

Begrenset antall plasser, så meld deg på idag!

Finn din kvinnelige SUPERPOWER WORKSHOP
Finn din kvinnelige SUPERPOWER WORKSHOP
Når
13. apr. 2024, 12:00 – 14. apr. 2024, 15:00
Hvor
Jessheim,
Oddvar Jensens veg 1, 2053 Jessheim, Norge
bottom of page