top of page
WORKSHOP MANIFESTASJON & OVEFLOD
WORKSHOP MANIFESTASJON & OVEFLOD

tir. 12. mars

|

Workshop

WORKSHOP MANIFESTASJON & OVEFLOD

FÅ konkrete ulike oppskrifter og lær hva manifestasjon er og ikke er. Det finnes mange ulike "sannheter". La oss ta for oss disse, og ta ibruk dette fantastiske verktøyet når vi setter igang med "gjøringen".

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

12. mars 2024, 19:00 – 21:00

Workshop

Gjester

Om arrangementet

Hvordan du bruker manifestasjon og hvordan du faktisk manifesterer dine ønsker er en veldig personlig og unik prosess, fordi det er ingen spesifikk måte å manifestere på som vil fungere for alle på samme måte.

Noen liker å lage visjonstavler, noen liker bekreftelser, noen liker å skrive, noen liker å visualisere, noen liker å bruke urter og fargede lys og det er ingen rett eller gal prosess...

Vi elsker dem alle, så det vi har gjort er å sette sammen et utvalg oppskrifter og blandinger som vil støtte og øke din nåværende praksis, eller hvis du er ny på dette, vil disse oppskriftene hjelpe deg i gang med fantastiske resultater.

Å bruke eteriske oljer kan gi en ny dimensjon for overflod, så vi har nøye valgt ut de beste oljene for å hjelpe deg med å finne takknemligheten din, øke vibrasjonene dine, skape drømmene dine og visualisere hvordan de vil se ut når de går i oppfyllelse, så stol på deg selv å finne din egen sannhet mens du kobler ditt åndelige selv til ditt fysiske selv i perfekt balanse, slik at du kan manifestere ditt eget magiske liv!

Billetter

  • Workshop mars 2024

    kr 199,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page