top of page
Livestreaming fra Holmen Fjordhotell 14.januar 2023
Livestreaming fra Holmen Fjordhotell 14.januar 2023

lør. 14. jan.

|

Livestreaming i egen lukket gruppe

Livestreaming fra Holmen Fjordhotell 14.januar 2023

Vi ønsker å gi deg som ikke har anledning til å være med fysisk, mulighet til å være med i en egen lukket gruppe hvor vi streamer dagen og dere lager engasjement i gruppa igjennom chatfunksjon!

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer

Tid og sted

14. jan. 2023, 10:00 – 17:30

Livestreaming i egen lukket gruppe

Gjester

Om arrangementet

Dagen starter kl.10.00

Igjennom dagen vil du blant annet få vite litt hvor vi er med doTERRA, hvordan du øker nettverket ditt og hvordan det er å ha samtaler om og invitere til spoil me. Du vil også lære hvordan du kan tjene 2000-5000 kr ekstra i måneden, og lære om salg, motivasjon og unnskyldninger i hverdagen. Andre ting som vil komme er å oppdage og overvinne innvendinger, LRP, om MetaPWR og mer om planen du skal lage deg i løpet av dagen, som blir ditt verktøy fremover!

Det er ikke noe "proff" livestream, da vi gjør dette på eget intiativ. Vi lærer også mens vi går. Vi vil livestreame under presentasjonene, og du vil igjennom hele dagen kunne kommentere på de ulike sendingene og oppgavene som blir lagt ut. Du vil få mest mulig ut av dagen ved selv å være aktiv! Det vil bli flere pauser i løpet av dagen, og da kan du også ta pause, eller jobbe videre med det du har lært til nå.

Vi vil også følge med i kommentarfeltet og komme med forslag når det stilles spørsmål!

Når du kjøper billett vil du dermed få tilgang til lukket gruppe hvor vi livestreamer 14.januar fra Holmen Fjordhotell. Du har tilgang ut 31.januar 2023. 

Dele dette arrangementet

bottom of page