top of page

Desember 2021

månedens produkt clove doterra.jpg

Julehøytiden nærmer seg!
Om ikke lenge er det tid for å være sammen med våre kjære og feire høytidens magi. Så sett deg godt til rette i sofaen med en varm kopp te og bla gjennom de siste tilbudene fra dōTERRA Europe. 

buy get give frankincense.png
Frankincense_style_3_edited.jpg

Hvert eneste år gir Somaliland oss en utsøkt gave – den rene eteriske oljen Frankincense. Når vi nå går inn i gavehøytiden, har vi millioner av grunner til å gi noe tilbake til menneskene i Somaliland. 

Bli med i det globale dōTERRA-fellesskapet i desember og vær med og samle inn USD 2 millioner til Sanaag Specialty Hospitals livreddende arbeid i regionen.  

 

Slik deltar du 

  • Legg inn en enkelt bestilling på minst 200 PV innen 31. desember 2021 

  • Få en GRATIS Frankincense (15 ml) 

  • dōTERRA donerer USD 5 av bestillingen din til dōTERRA Healing Hands Foundation™, og beløpet er øremerket Sanaag Specialty Hospital 

Tilbud i Desember

10 % rabatt

– Melissa (5 ml) 

Oppdag de mange fordelene med den eteriske oljen Melissa – nå tilgjengelig med 10 % rabatt. 

Den eteriske oljen Melissa, en av dōTERRAs sjeldneste og mest dyrebare oljer, har en lang rekke fordeler og bruksområder. På grunn av oljens positive effekter på humøret har Melissa lenge blitt påført utvortes for å bidra til å roe ned følelsene. Den friske duften av sitronmelisse, også kjent som melisse og hjertensfryd, var kjent for å tiltrekke honningbier. Navnet melisse er gresk for «honningbie».  

 

Tips om bruk  
Tilsett oljen i en fuktighetskrem eller en sprayflaske med vann og spray i ansiktet for å friske opp huden. 

Rabatten på 10 % gjenspeiles i prisen som vises.  Rabatten gjelder ikke for poenguttaksbestillinger. 

10%_DEC_2021__NO.jpg

GRATISPRODUKT PÅ LOJALITETSPROGRAMMET

Gjelder bestilling over 125 PV på LRP mellom 1.-15. desember. 1 stk pr konto

Clove-ornament.jpg

Månedens produkt – Clove (15 ml) med dekorasjon i tre 

 

Tilfør litt høytidsstemt dōTERRA-sjarme med denne uunnværlige duoen!

Kos deg med denne flotte juleduoen – månedens produkt i desember (kun tilgjengelig i en begrenset periode)! Den stemningsfulle dekorasjonen ledsages av Clove, en eterisk olje som er kjent for sine varme og aromatiske karakteristika. Det er en sjarmerende kombinasjon som frisker opp ethvert rom med en duft av høytid – perfekt på denne tiden av året. 

Tips om bruk

  • Denne stemningsfulle dekorasjonen er et perfekt tilskudd til julepynten! 

  • Nellik brukes ofte som et malt krydder, men med sine unike og effektive egenskaper har det også en plass utenfor kjøkkenet. 
     

Få månedens GRATIS produkt når du legger inn en enkelt lojalitetsbestilling på minst 125 PV og bestillingen behandles innen 15. desember 2021.  

NYHET! 

Volo™ Diffuser 

 

dōTERRA Volo™ Ultrasonic Diffuser er tilbake på forespørsel – et must i årets julehøytid!  

Volo er den perfekte gave til venner og familie – og også et perfekt tilskudd i ethvert rom! Duftsprederen har en håndlagdtopp i polyresin med diamantmønster og valgfrie lysinnstillinger: uten lys, varmt lys og ravfarget lys.  Denne unike duftsprederen har en justerbar styrke med flere tidsinnstillinger, slik at du kan tilpasse frigivningen av eteriske oljer av CPTG™-kvalitet . Velg mellom to moderne finisher: onyks og marmor. 

Tips om bruk  
Ved hjelp av de valgfrie lysinnstillingene – og favorittoljene dine fra dōTERRA – kan du skape en ideell atmosfære.  

Volo diffusers_holiday.jpg
bottom of page