top of page

August 2021

Månedens oljeprodukt – Cedarwood (15 ml)

Den eteriske oljen Cedarwood, som er kjent for sin dype tone og varme, treaktige duft, har en rekke egenskaper som gunstige for huden. Cedarwood er kjent som en av de mest jordende oljene og bidrar til å skape en beroligende atmosfære på slutten av en lang dag. Sedertreet har sin opprinnelse i kalde klima, trives høyt oppe og blir opptil 30 meter. Når Cedarwood påføres utvortes, har den klarnende egenskaper . Oljen brukes også ofte til massasjeterapi for å berolige og lindre sinn og kropp. 

Få månedens GRATIS produkt når du legger inn en enkelt lojalitetsbestilling på minst 125 PV og bestillingen behandles innen 15. august 2021.  

 

Slik bruker du den 
Prøv å bruke både Cedarwood og Lavender i hudpleierutinen.
 

10 % rabatt – Petitgrain (15 ml)

Den eteriske oljen Petitgrain er utvunnet fra bitterappelsintreet, som har en lang historie med bruk i tradisjonell medisin. Den har blant annet blitt brukt for sine evner til å fremme avslapping og redusere synligheten av uregelmessigheter i huden. Petitgrain er hyppig brukt i parfymeindustrien takket være sin friske, urteaktige aroma. Med en kjemisk profil som minner om profilen til Lavender og Clary Sage, er Petitgrain også en god ledsager til den eteriske oljen Lavender, da de to oljene har mange egenskaper til felles. 

Rabatten på 10 % gjenspeiles i prisen som vises. Rabatten gjelder ikke for poenguttaksbestillinger.

Slik bruker du den 
Uttynnet olje som påføres huden, kan bidra til å redusere synligheten av uregelmessigheter i huden.

Skjermbilde 2021-08-02 kl. 09.57.46.png

10% rabatt på basis og familiepakken

 

Disse to pakkene er i utgangspunktet godt rabattert fra doTERRA fra før. Det er august ytteligere 10% rabatt både for nye som registrerer kundekonto i august og for de som allerede har en kundekonto

basispakke
familiepakken

NYHETER 

 

Helichrysum Touch (10 ml Roll-On)
 

Den honningsøte oljen Helichrysum, som er kjent som den evigvarende eller udødelige blomsten, fornyer og gjenoppretter huden. Helichrysum brukes ofte i kosmetikkprodukter for sin evne til å gi huden en yngre fremtoning og har vært brukt innenfor urtemedisin helt siden oldtidens Hellas. Oljen er høyt verdsatt og svært populær for sine mange egenskaper. Når Helichrysum kombineres med Fractionated Coconut Oil slik som i praktiske dōTERRA Touch Blend, kan den bidra til å redusere synligheten av uregelmessigheter og fremme glød. 

dōTERRA Balance™ Touch (10 ml Roll-On) 
 

dōTERRA Balance™ Balance Touch, som har en frisk og treaktig duft, er perfekt når du har behov for litt harmoni i livet ditt. De eteriske oljene Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy og Blue Chamomile danner en perfekt blanding med Fractionated Coconut Oil og gir en forlokkende duft som når den påføres utvortes, fremmer ro, avslapping og velvære. Denne praktiske dōTERRA Touch-blandingen er perfekt enten du erhjemme eller på farten! 

Whisper™ Touch (10 ml Roll-On) 
 

Whisper™ 5 ml er erstattet av den nye Touch 10 ml Roll-On! dōTERRA Whisper Touch er en unik, personlig duft som inneholder et variert utvalg eteriske oljer. Hver eneste olje i blandingen bidrar med en innbydende aroma, og når disse oljene kombineres, avgir de en særegen duft som vekker sansene –  både til bæreren av duften og forbipasserende. Ylang Ylang og Jasmine anses som de mest utsøkte blomstene i parfymebransjen på grunn av blomstenes euforiske undertoner. Sammen med Patchouli, Vanilla Absolute, Cinnamon Bark og Cocoa skaper de en helt unik duft. 

Vi har utviklet Touch 10 ml roll-on etter tilbakemeldinger fra medlemmer som ofte bruker Whisper-blandingen. Ved å bruke den nye Touch roll-on får du de samme utrolige fordelene som med Whisper™ 5 ml, men den er enklere å påføre utvortes. 

Skjermbilde 2021-08-02 kl. 10.09.55.png
Skjermbilde 2021-08-02 kl. 10.13.22.png
Skjermbilde 2021-08-02 kl. 10.32.24.png
bottom of page