top of page

TILBUD APRIL 2021

April er det perfekte tidspunktet for å begynne på nytt når det gjelder velvære.
Pust liv i gamle rutiner med våre utrolige tilbud denne måneden.

Kjenner du noen som ønsker å prøve doTERRA-produkter eller følge en livsstil preget av velvære? Denne måneden kan de skaffe seg noen eksklusive, tidsbegrensede tilbud på eteriske oljer som de kan bruke når de legger ut på vårens doTERRA-reise.

Nye medlemmer

Nye medlemmer kan registrere seg som nye doTERRA selvstendige produktkonsulenter eller engroskunder mellom 1. og 30. april 2021 og legge inn en

vervekampanje april 2021

Fyll ut kontaktskjema så hjelper vi deg igang allerede i dag

Skjermbilde 2021-04-01 kl. 22.06.17.png

Deep Blue™ gavesett 
Tidsbegrenset tilbud 

Gi en gave som fremmer avslapping til en du bryr deg om. Gavesettet Deep Blue er den perfekte gave til dem som har behov for litt lindrende komfort. Settet, som er perfekt til travle mennesker og treningsentusiaster, inneholder verktøyene som trengs for å slappe av – hvor og når som helst. Det består av en 120 ml Deep Blue Rub™ Soothing Lotion, en massasjeball og en 15 ml refilltube i miniatyr, og alt er pakket i en gjenbrukseske i tre. 

Tilgjengelig i en begrenset periode eller så langt lageret rekker.
 

10 % rabatt
Celery Seed (15 ml) 

 

 

Selleri, som alt i det femte århundret ble brukt i Kina, har blitt en populær ingrediens i en lang rekke retter. Den har en sammensatt, sterk, søt og krydret duft. Det tar to år før planten er helt moden, og den gir en frukt med en brungul til brun farge. Når du lager mat, kan du bruke den eteriske oljen Celery Seed i stedet for frisk selleri for å tilføre retten en frisk, urteaktig smak. 

Rabatten på 10 % gjenspeiles i prisen som vises. Rabatten gjelder ikke for poenguttaksbestillinger. 

celery seed
Fennel

Månedens GRATIS PRODUKT på loyalitetsprogrammet til doTERRA

Den eteriske oljen Fennikel er velkjent og har vært brukt i århundrer. Det er en velluktende olje med en smak som ofte sammenlignes med lakris. Med sin stimulerende og urteaktige aroma er Fennikel perfekt til krydrede og søte retter. Når du lager mat med Fennikel, er det viktig at du bruker tannpirkermetoden til å trekke oljen ut av flasken, da selv en svært liten mengde kan tilføre kraftig smak! 

Få månedens GRATIS produkt når du legger inn en enkelt lojalitetsbestilling på minst 125 PV og bestillingen behandles innen 15. april 2021. 

Nå tilgjengelig i Europa 
dōTERRA Balance™ Bath Bar

 

dōTERRA Balance Bath Bar er det nyeste tilskuddet til dōTERRA Balance-serien. 

Baren inneholder dōTERRA Balance Jordende blanding, som beroliger og balanserer. Baren, som består av en merkebeskyttet kombinasjon av eteriske oljer av CPTG™-kvalitet – Black Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy og German Chamomile – har en varm og treaktig duft. I tillegg bidrar afrikansk svart såpe og solsikkeolje til at huden kjennes myk og fuktmettet.
 

doterra bath bar
bottom of page